Ni som läser

För andra kanske det inte är mycket, men vissa dagar har jag hela 14 besökare! Så jag är väldigt glad att det iallafall finns så många människor som vill läsa om Guffi och mig. Men nu till saken, vilka är ni egentligen? Några av er skriver väldigt många och fina kommentarer och det är väldigt roligt, men det är inte 14 stycken. Så gör er gärna till känna så jag vet vilka ni är!

Jag blir himla glad av att ni är så många som läser och kommer tillbaka fler gånger!

Kommentarer
Postat av: Carro

Jo han har spatt, den upptäckte vi hösten 2007 efter en väldigt jobbig sommar, ångrar så att ja inte kollade upp honom tidigare, men bättre sent än aldrig!. Spatten är helt hopläkt och han fungerar som en vanlig häst på den fronten, dock längre uppvärmningstid vid ridning men de funkar!.

2009 lyckades han med att slita sönder tåsträckarsenan i hagen, hittade honom med ett stort sår på H-fram. Så ´nu har han en senskada också.

Men anledningen att vi börja rida barbacka var att ja köpte en ny sadel hösten 2009, som våren 2010 visade sig vara bomsned. Så hans ryggmuskler var tillbakadragna, spända å allmänt dåliga. Efter lång vila (hela sommaren) fick ja order att rida barbacka till en början så han inte börja spänna ryggmusklerna igen. :) Han är en liten olycksfågel min pojke!

2011-08-05 @ 19:06:53 / URL: http://whyevenbother.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag jag jag! :P

2011-08-05 @ 21:45:04 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag har också en massa anonyma läsare som aldrig kommenterar, men nåja, alla kanske inte vill ge sig till känna.



SV: Fanns det inte? :S Det var inte alls länge sedan jag köpte det, så det verkar konstigt om det inte finns kvar i deras soritment.



Sååå härligt med katter som kissar i sängen. Vår ena markerar ytterdörren jämt och ständigt :< Man blir så less!

2011-08-06 @ 12:06:23 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0