Uppdatering från hagen

Mamma var upp till Guffi för någon timme sedan och gissa vad, hon fick leta huvan i hagen. Man kan väl inte vara helt påklädd på midsommar, eller vad tror ni Guffi tänkte? Besvärlig är han iallafall. Hon hittade den hel som tur var och sedan fick han gå in och bli lite insmord där exemen är som värst. Han har några små kala fläckar i manen precis mellan öronen som man får smörja in ordentligt så det inte blir ännu mer. Jag vill att min häst ska ha man i höst!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men äsch vad han ska vara knepig med huvan! Rósa har fått ta Eyjas nu eftersom Eyja inte behöver den lika mycket som Rósa (eyja har ju mycket mer pannlugg) och hon håller den på. Å andra sidan hålls hon inte i hagen...



Snygg ny header!



SV: Ja, och träna ska vi nu i sommar! det är ås bra att ha en blogg som man kan blicka tillbaka i sen, ska bli så intressant att jämföra hur det är om några månader :)



Precis! Mina skiter fullsätndigt i om jag komemr med en ny grimma eller så. Kommer jag med foderhinken blir de bra mycket gladare ;)

Jag brukar också kolla priserna innan jag köper något, man måste ju vara ekonomisk!

2011-06-25 @ 18:06:55 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Agnetha (igen)

Nya headern är jättefin!

Men vilken bråkstake som inte förstår att det är bra att ha huva, har man eksem är det ju jätteviktigt, hälsa honom att jag har sagt det. ;-)

2011-06-25 @ 18:32:12 / URL: http://sillviken.blogg.se/
Postat av: Natalie

är rätt glad att min grabb behåller huvan på!

2011-06-25 @ 21:19:33 / URL: http://n-rongvall.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0