Långtur

Igår tog vi en långtur till Ljustorpsån, lite trav, mycket tölt och några långa galopper. Roligt och mysigt hade vi i 1,5 timme. Skönt att inte behöva tänka på klockan, då är det lätt att glömma bort tiden, men det gjorde inget igår. Han skötte sig ganska bra, ville inte riktigt gå framåt i början, men sedan gick det bättre.

Det är bra att få springa av sig lite dagen innan ridlektionen så är han lite lugnare när det blir så mycket folk samtidigt. Jag tror han känner sig lite instängd i paddocken, för han det är bara där han har fått panik och sticker, nästan skenar. När man rider ut kan han blir rädd ibland, men då stannar han oftast eller försöker vända, men han får inte panik. Han blev rädd för några hästar förra sommaren och vända i galopp, men stannade efter bara några meter. Hade det varit i paddocken tror jag att han hade sprungit längre.

Bild från i lördags 28 maj som mamma tog på oss.

Ikväll har jag sista ridlektionen för terminen, tror jag iallafall. Hoppas det går bra så vi kan avsluta terminen bra och vara ännu bättre till hösten.

Kommentarer
Postat av: ålly.

Vilken härlig blogg du har! :)

Och Guffi är riktigt söt.

2011-05-31 @ 19:29:56 / URL: http://wonderwallen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Härligt med långtur! Jättefin bild också :)



SV: Ja, man ska väl vara lite försiktig med vad man behandlar eksemhästar med, men linförolja är ju absolut inget farligt, det är ju bra även för hästar som inte lider av eksem - hålelr magen i trim och gör pälsen mjuk och len :)

2011-05-31 @ 20:15:17 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Natalie

han är så söt =)

2011-06-01 @ 22:29:48 / URL: http://billiejeanojag.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0