Små ändringar

Ni är några som påpekat att man inte riktigt ser vad man skriver när man skriver kommentarer här i bloggen, så nu har jag ändrat på det och lite annat. Bara småsaker som textfärg, men har också fixat så det finns en länk tillbaka till startsidan övenför menyn. Jag har inte tänkt på att det inte funnits förut och jag tycker det är väldigt bra om det finns i bloggar jag läser. Så nu har jag gjort det enklare för er också hoppas jag.


Kommentarer
Postat av: Linda

Sv: Ja jag vet inte alls :( Men vad tycker du rent spontant, strunta att det är en bomlös, tycker du den ligger för långt fram?

2011-11-20 @ 16:53:29 / URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Men kan inte du visa lite bilder på din sadel på Guffi då? Så kan jag få jämföra lite :)??

2011-11-20 @ 17:05:47 / URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vad bra att du fixade med textfärgen, jag har tänkt på det innan men inte kommit mig för att påpeka det ;) Jag tänkte att det kanske bara var jag som börjar bli gammal och se dåligt :pSV: Äsch då :/ Här har vi skog så det räcker och blir över :D Du får komma hit och rida ;)Påsmetoden kan ju också funka ;D Härligt vad det måste prassla när man rider då, haha!Ja det är verkligen ett< av de värsta telefonsamtalen jag fått, fy vad hemskt det var att komma ut till stallet och se blodfläckarna i snön :'( Utan Rósa hade det varit ännu värre, men vissa hästar bär man med sig i minnet resten av livet.

2011-11-20 @ 17:56:11 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Sv: Hmm ja du det är svårt, jag kanske är lite inbillsam?? Paranoid!Fina bilder förresten, jag tycker han är så söt i sin korta man och bruna färg!

2011-11-20 @ 18:11:49 / URL: http://mittangsull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0