Dagens ridtur

Runt halv 6 ringde E så jag kastade på mig ridkläderna och åkte ut till stallet. Bilen fungerade som den skulle den här gången. Hämtade Guffi och han fick stå inne i stallet där de har ridskolehästarna när de ska göra iordning. Han ville väldigt gärna gå in där så han fick stå på ena sidan och de andra 4 på andra sidan. Han hade ett litet fönster att titta ut genom så han verkade nöjd. Vill gärna pratade med de andra hästarna, så han saknar nog sin kompisar.

Det blev lite stressat eftersom A skulle ha ridlektion senare, men jag höll mig lugn så Guffi inte skulle bli så stressad, för då vet man inte vad som hände. Det var jag, A, E, Es lille dotter på 5-6år och hon som ägar araben som red ut tillsammans. Dottern var jättesöt och red en snäll lite skäck, Hervar tror jag han hette. De andra tre red tre 4åringar, så när jag hoppade upp for Es häst runt lite och då blev Guffi väldigt spänd, men han gjorde inget. Sedan bar det av, i ett högt tempo. Hade inte sakt att Guffi inte gått på ett tag, så han blev ordentligt svettig. Så nu är han igångsatt igen, haha. Det var väldigt varmt och skönt väder, solen lyste och det hade slutat blåsa. Blev mest trav och galopp och han gick riktigt fint ibland, blev lite distraherad av allt nytt men lyssnade ändå bra och uppförde sig.

Tillbaka i stallet fick han mat och jag svampade av honom. Sedan smörjde jag lite och på med alla kläder. Började även prata med en tjej, som jag glömde fråga vad hon hette, som brukar vara och hjälpa till på gården. Några år yngre, men roligt med någon i nästan samma ålder iaf. Vi letade hö till Guffi, blev lite missförstånd där men tillslut så fick han mat. I natt får han stå ute i sin lilla hage, han var tydligen lite orolig i natt i boxen så då tycker jag han får vara ute nu. Han trivs ju bäst där.

I helgen skulle de bygga om lite i hagarna och då ska Guffi få flytta in i flocken och få många nya vänner. Vad glad han kommer bli! Vill inte alls gå in i sin lilla hage nu. Imorse hade A tydligen fått backa honom hela vägen från ridhusen in i hagen, haha. Ibland kan han vara riktigt envis.

Det var iaf en skön kväll och en rolig ridtur.

Kommentarer
Postat av: Linda

Nja!

Men det kommer nog bli bra :) Han kommer nog vänja sig fort. Fifa brydde sig inte en shit vilket jag faktiskt trodde hon skulle göra.

2011-09-14 @ 21:34:09 / URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Härligt att det går bra, han blir nog glad när han får träffa andra hästar sen ja :)

Mysigt med en ridttur runt om nya stället.



Sv: Ekonomiböcker lät väl inte jätteroligt direkt, hoppas det gick bra för dig ändå!

Det är skönt med en ny kompis ja. Jag kan ju vara din kompis också ;) Hehe. Fast kanske bättre med någon i närheten, du kanske träffar någon i stallet? :)

2011-09-15 @ 08:06:09 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vad bra att allt har funkat rätt okej ändå :) Men vilken underlig häst du har som bara lägger i backen ;)

2011-09-15 @ 10:37:26 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0