Minishopping

Jag insåg att Guffi kommer behöva transportskydd på måndag, så jag hittade ett par på blocket för 100kr som jag nu har köpt och snart är på väg hem till mamma. Dessutom hade Äppelbettet jag köpte för 30kr redan kommit så det ska jag nog prova i helgen.

Vi måste också antagligen köpa spån till transporten, om det inte redan finns i den eller vi kan få av gamla stallet, men det spånet brukar inte vara så bra. Fast han har ju överlevt med det hittills så det fungerar ju.

Vill köpa en till hink och en foderskopa så jag har egna och tror att jag ska köpa Kiselgur åt Guffi. Hans hovar är ju inte så bra och det ska hjälpa hårremen också så jag tänkte prova. Vi har alltid lånat hinkar och skopor om det finns tillgängligt av stallägaren tidigare så har inte haft något behöv av att köpa egna, men nu vet jag inte hur det fungerar i nya stallet så jag tar det säkra föra det osäkra och köper egna.

Som medlem i Kraftur har man 10% rabatt på Dille så jag kanske ska åka och köpa lite foder där.

Nu är det tisdag, bara några få dagar kvar tills jag får vara med min Guffipuffi igen! Och dessa tråkiga inlägg tar nog slut snart hoppas jag...

Kommentarer
Postat av: Julia

Mysigt att träffa honom igen :) Dessutom borde du inte skriva i din header ovanför sidomenyn att Guffi inte är någon snygging, för tro mig det ÄR han!!!! ;) ;) ;)

2011-09-06 @ 21:30:07 / URL: http://spjulia.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hoppas kiselgur funkar för honom!



Jag älskar att göra fynd på Blocket och Tradera, man kan verkligen göra riktiga kap, i synnerhet när det kommer till hästprylar :)

2011-09-06 @ 23:30:59 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0