Torsdag och fredag

Nu har jag hunnit med två ridturer till. En igår på eftermiddagen tillsammans med E. Vi red åt andra hållet denna gång. De har väldigt fina små grudvägar man kan rida på med bra underlag. Hon red deras 4åriga hingst Dynur. Blev inte lite hårt som i onsdags men vi red på ganska mycket ändå. Guffi skötte sig, så jag är riktigt stolt över min lilla häst.

Idag blev det en morgontur ensamma. Red bort där vi red i onsdags, längs asfaltsvägen som går genom "byn" kan man säga. Sedan red vi in på en grusväg och där blev det lite töltträning. Vi vänta efter en bit och töltade tillbaka, han gick riktigt fint bitvis och jag njöt verkligen. Skönt att få vara tillbaka på hästryggen! Fast jag har lite träningsvärk faktiskt. Blev mycket skitt idag, tänkte han kunde få ta det lugnt när vi ridit ganska ordentligt i två dagar.

Sedan blev han ordentligt insmord och bootsen fick sig en rengörning. Sen var det ut i hagen igen, fast han vill helst inte gå in i den. Han vill vara med de andra hästarna. Han är nog lite ensam. Men i helgen ska de bygga om hagarna och då ska Guffi släppas med de andra, då blir han nog glad.

Nu ska jag plugga så de ryker om det! Ligger lite efter...

Kommentarer
Postat av: Natalie

sv; hon tar 650 kronor per gång :D

2011-09-16 @ 12:48:29 / URL: http://dressyrnatalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0