Solsken och täckespremiär

Vilket fantasiskt väder det varit och det var så himla mysigt att rida ikväll. Jag och Frida gav oss ut i skogen och försökte komma någonstans igen, utan framgång, men det var inget dåig tur för det. Serstök undvek eler kastade sig över allt blöt som vanligt, och Guffi blev lite orolig vid "älgstället" men annars gick det bra. Så nu kan vi rida som en väldigt stor åtta i skogen. Om ni tittar på kartan jag ridade förra veckan, så är det på vänster sida om stallet som den stora skogen är. Men jag vill hitta ut! Någon dag kanske vi kommer igenom till slut. Tillbaka i stallet ville hästarna helst gå in, men Guffi fick springa lite först, både trav och tölt. Inga stora krav men fint gick det ändå.

Inne i stallet fick Guffi äta och jag smörjde in med Bio-skin igen längs med manen och i svansen. Ordentligare ska jag göra lite längre fram. Han blev lite irriterad på mig men när jag gnuggade ordentligt stod han stilla och tyckte nog det var skönt. Sedan åkte eksemtäcket på för första gången. Var dags nu kände jag. Pälsglans under så han inte ska få stötar när man tar av det, och anti-bit och flugmedel ovanpå så är han väl preparerad för en natt med kusarna.

Nu är bara frågan om jag ska beställa Leovetprodukter och Bio-skin lite dyrare, eller vänta en månad på att mamma kommer ner...

En ovisad bild på Guffi från förra veckan.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Får se om Ràk också behöver få på sig täcket när jag året hem bästa vecka. Så jobbigt med täcke.

Har du mycket av produkterna kvar? Annars kan du ju vänta.

2012-04-24 @ 20:59:33 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Sv; Ja, det är skoj! :D

Hojta om du ser mig där någon dag. :))

2012-04-24 @ 21:15:55 / URL: http://alexaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0