Lite shopping på NM

Igår åkte jag med Frida, Helen och Alexandra och tittade på NM. Jag ville så gärna se Reynir frá Hólshúsum, så därför blev det lördagen. De gick ju till a-final ändå, men jag kunde inte riskera att missa honom! Kommer bjuda på lite bilder sedan, och även film från passen, Albin och Nitroglusserins fina rekord fastnade. Men nu över till vad som blev inhandlat, inte blev det mycket, endast två saker men jag är så glad över den ena saken så jag måste berätta ändå.
 
Hihi! Äntligen har jag köpt de här fina lila tyglarna som jag dregglat över ett tag nu. Det kommer bli så fint på Guffi! Jag ska bara lära mig att rida utan stoppar på tyglarna, men det ska nog gå det med.
 
Den andra saker var Probs sommardeo som jag ska prova och se om det fungerar som myggmedel. Inget verkar riktigt fungera på Guffi, men jag hoppas att det här gör det.
 
Tyvärr fanns inte halsbandet mot insekter att köpa, de hade inte fått hem dom från leverantören innan de skulle åka så därför har jag nu beställt ett istället. Lite synd att de inte kunnat maila och sagt det när jag faktiskt frågade innan, men det får man väl ta. Nu hoppas jag att det kommer ganska snabbt iallafall, så Guffi får lite frid och fröjd. Det blev ett tredelat sweetiron bett till honom också. Efter vad jag testat så vill han bara ha raka bett, men jag vill ändå testa och se vad han tycker om ett sånt här bett. Annars får någon snäll människa köpa det av mig.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Deon är bäst! :D

2012-08-14 @ 23:10:44 / URL: http://alexaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0