Julledigt med kattkaos

Nu är vi äntligen hemma igen! Jag jobbar imorgon igen så nu är ledigheten slut. Det blev mycket släkt och runtfarande på olika ställen uppe i Sundsvall för att hinna träffa alla så mycket som möjligt. Snöade gjorde det mest hela tiden fast det redan var runt en meter, så det blev en del skottande och träningsvärk i ryggen. Dessutom körde vi upp i snöstorm i fredagsnatt, vi såg knappt var vägen tog vägen på E4, men fram kom vi tillslut.

Hemma hos mamma fick Müsli bo, men vi sov på lite olika ställen. Hos henne bor även hennes två katten (fast den ena är min egentligen) och min systers katt. Åskar, min katt, är allmänt knäpp och sitter ibland och skriker upp i taket för att han vill gå upp på vinden, men Müsli älskar honom. Hon kastade sig på honom och skulle gosa så fort hon såg honom, inget han emot som gärna leker med henne. Blixten stånkar och stönar med sina några för många kilos övervikt och min systers katt bara fräste åt Müsli och kräktes lite då och då. Dessutom sitter grannens katt utanför och vill också gärna vara med. Så det blev helt enkelt lite kattkaos i det huset.
 
Något hästigt blev det inte, och Guffi har jag saknat en aning. Förhoppningvis blir det ett besök i stallet imorgon efter jobbet.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Oj funkar katterna så bra ihop?

Sv: Min är inte elastisk i nån ände. På den ena gjorden är det typ "bilbälte" som spännena sitter i och i den anda gjorden så är det läder. Hm vad konstigt att det bara är på ena sidan... Jag spänner alltid gjorden från båda sidor.

2012-12-29 @ 00:00:51 / URL: http://svippostina.blogg.se
Postat av: Julia

Sv: Ja döda möss i vattenhinkarna är väll mindre mysigt, men när de lever så är de väldigt gulliga :P Vad roligt, kanske vi ses då :)

2012-12-29 @ 08:46:56 / URL: http://semtegensis.blogg.se
Postat av: Julia

Just skulle svara på de här också ;)
Sv: Ja om din sadel ligger still så kan säkert den där gjorden fungera ;)
Haha ja det är väll så :P

2012-12-29 @ 08:48:49 / URL: http://semtegensis.blogg.se
Postat av: Clara Norrvide

drar igång första tävlingen på nya bloggen! Utlottning av ett hästporträtt! För mer detaljer, kika in på http://clara.weride.se/

2012-12-29 @ 12:48:22 / URL: http://clara.weride.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0