Snowshoeing och varmt vatten

Igår tog jag och Frida och promenad med hästarna. Guffi var lite stirrig, hade väl sett en älg eller något men skärpte till sig när han fick pulsa i snön. Vi skulle gå ett varv runt åkern så vi får en stig där innan det kommer ännu mer snö, vilket det gjorde idag. Blötsnö dessutom så det var tur att vi gjorde det igår. På sina ställen var det knähögt och jisses vad tungt det var ibland! En hel del flåspauser blev det och efter 25min hade vi tagit oss runt. Det är ungefär 1 km runt så vi gjorde det bra ändå. Men hästarna verkade inte så påverkade, synd att man inte har en häst man kan rida barbacka på så man kunde åka lite snålskjuts.
 
Jag hade dessutom igång Runtastic i telefonen och när vi kom tillbaka upptäckte vi att man kunde välja snowshoeing som aktivitet, och det var väl mer det vi höll på med än ridning.
 
Fridas pappa har byggt en egen uppvärmd vattenlåda till hästarna. Så nu ska inte vattnet frysa mer hoppas vi på, det blir nog riktigt bra det där. Vindur var den som tyckte den var roligast och började plaska runt på en gång. De andra två var med misstänksamma mot den konstiga lådan, men de vänjer sig väl.

Kommentarer
Postat av: Julia

Blä för fruset vatten alltså! Vi har en låda med ett element + vattenslangen men ibland räcker inte ens det till. Den senaste veckan har vi fått bära hinkar från stallägarens badkar ut till hagarna :p

2012-12-15 @ 22:56:14 / URL: http://scenicworld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0