Måndag

Idag blev en lång dag med jobb och shopping. Det var länge sedan jag köpte så mycket saker till mig själv kan jag säga. Strumpor förra veckan och idag har jag köpt byxor och lite annat smått och gått. Ett rep och hakar till tömkörningen har jag också köpt, så nu ska jag bara sätta ihop det hela.

Sedan hade jag världens tur och gjorde ett riktigt fynd. Var först in på Hööks och provade deras billigaste islandsbyxor, 170 var kilometer långa i benen och 160 såg väldigt små ut i midjan, så jag gav upp där. Gick till den andra hästaffären och där hade de halva reapriset och 20% rabatt på allt annat, och gissa, där hängde dom! På reaavdelningen, ett bar jeansgråa islandsbyxor från Jacson, det enda paret och i rätt storlek! Kastade mig in i provhyttan och de passade! 250kr kostade dom bara.  ÄNTLIGEN HAR JAG HELA RIDBYXOR MED FUNGERANDE DRAGKEDJA OCH UTAN LUFTHÅL I BAKEN!

När jag sedan skulle hem krånglade tåget, min sambo köpte biljett åt mig och när jag kom fram till stationen 20min senare var det inställt...Tur nog fick jag pengarna tillbaka, jag fick ju köpa 1 klass, och sambon kom och hämtade mig istället. Nu ska jag göra varma mackor och te och mysa i soffan.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Härligt att du hittade de perfekta ridbyxorna :D

Jobbigt att tåg alltid ska krångla.

Varma mackor och te lät väldigt gott!

2012-01-30 @ 20:59:34 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Maria

Nu är det frågestund på min blogg, passa gärna på och ställ en fråga. :)

Kram

2012-01-30 @ 21:13:44 / URL: http://isflikkan.blogg.se/
Postat av: Tess -Kervefors Foto & Media

SV: Meningen med mitt företag är att det skall rulla på heltid from mitten av april. :) Så jag håller tummarna så hårt jag bara kan! :D För leva vill man ju göra också! ;)

2012-01-31 @ 12:44:44 / URL: http://kervefors.se/blogg
Postat av: Mikaela

Härligt med nya ridbyxor:)



Sv; Ja oftast har vi väldigt kul på jobbet:) Om inte annat så ser vi till att det blir roligt:P

2012-01-31 @ 13:33:54 / URL: http://svippostina.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åhå, vilket fynd! Förstår att du är nöjd :)

Men de här jäkla tågen alltså, man blir ju bara så trött! Här har det varit jättemycket inställda avgångar den senaste tiden, senast i lördags fick jag stå och vänta i 1½ timme i kylan på en ersättningsbuss hem från stallet eftersom tåget var inställt :S Då blir man lycklig...



SV: Ja, det vore underbart om hon hamnade hos någon som bodde "i närheten" så jag kunde hälsa på henne, men så länge köparen känns bra får hon flytta tvärs över landet också, huvudsaken är magkänslan.



Hoppas det räcker med att bara stoppa om sadeln då :)

2012-01-31 @ 19:48:07 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Yrsa

Hööks islandshäst byxor i vuxen storlekarna är sjukt långa nådde enda över tårna på mig.. hehe, fick köra på barnstorlekarna..

2012-02-03 @ 12:15:05 / URL: http://yrsaarbelund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0