Kisskatt

Igår höll jag på och packa inför resan hemåt Sundsvall. Jag åker tåg, eftersom sambon inte längre vill följa med. Hade tagit hem ridkläder, hjälmen och skyddsvästen eftersom vi ska på turridning imorgon. Hade allt det i en väska förutom västen som skulle ligga i botten på resväskan. Jag pakade inte så mycket eftersom tåget går på eftermiddagen idag, vilket var tur. När vi skulle lägga oss upptäcker vi att katten kissat i sängen, sedan inser jag att hon har satt sig i min väska, kissat på västen och det har gått rakt igenom till sängen! Snacka om att jag blev förbannad på kattskrället! Så det var bara att skrubba allt i badkaret och boka en tvätttid till idag.
 
Västen har klarat sig, den är blöt men går nog att använda när den torkat. Resväskan är förstörd och är bara att slänga. I badrummet kommer man knappt in för skumgummimadrassen hänger där på tork. Jävla katt! Hon vet iallafall att hon gjort fel, för dum är hon egentligen inte.
 
Ute spöregnar det, jag hoppas inte mer av den där järnvägsbron har rasat, för då kommer jag nog inte så långt...

Kommentarer
Postat av: Carro

Usch, min kissekatt gjorde sådär innan vi kastrerade honom.. Kissade i väskor då alltså. Fy fan va de lukta innan vi insåg att han kissat i en resväska (eller de var inte bara en resväska, tror han förstörde 3st totalt), sen klättrade han in och kissade i tvättmaskinen också >.< Så jävla vidrigt!
Men, efter att vi kastrerat honom så slutade han. Som tur var! :)

2012-07-14 @ 19:08:43 / URL: http://whyevenbother.blogg.se
Postat av: Alexandra

Men usch, kattkiss luktar ju inte direkt gott heller!
Hoppas hon inte gör så mer. Jobbigt att hon förstörde en resväska..

SV: Min rygg är heller inte den bästa. Har bestämt mig för att börja simma nu i höst.. Får se hur det går, gillar det egentligen inte men det är bra för ryggen.
Såg att du bokat massage, var beredd på lite smärta ;)
Min rygg gör förresten inte alls lika ont nu när jag har min Sensation, väldigt skönt!

2012-07-15 @ 13:13:07 / URL: http://barefootangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0