Kvällsbesvär

Nej, idag gick det verkligen inte att göra något med hästarna. De kom emot oss i hagen fast vi inte ens var på väg mot dom. Båda viftade och fläktade allt de kunde så de var riktigt glada för att få komma in. Men vi fick gå ut igen och leta efter Guffis huva som han tagit av sig idag igen. Vi hittade hallon och krusbär ute i hagen som hästarna fick äta upp.
 
Frida tänkte rida en liten stund och jag tömköra, så vi bestämde att vi skulle gå ett varv ute på åkern. Men vi kom inte långt. Både vi och hästarna blev tokiga på alla insekter, fast vi alla vara dränkta i myggmedel. De var båda så irriterade att de bara ville springa ifrån det hela. Inte för att de blev pigga utan för att det var så mycket. Guffi tog en halv steg, stannar och viftade, kliade och höll på och tog sedan ett halvt steg till och gjorde om det hela. Så vi vände igen och gick tillbaka. Det var verkligen hemskt.
 
Så vi bestämde att de får stå inne några timmar nu så skulle de andra åka ut och kolla till dom och kanske släppa ut dom i natt. Vi krattade ihop lite gräs som Helens pappa precis slagit så de har något att göra, men förhoppningsvis sover de också.
 
Jag har dessutom blivit väldigt tuggad på de senaste dagarna, men jag vet inte om det är mygg eller sandloppor. De dyker upp på morgonen när jag kliver upp, så det kan ju komma från sängen, men samtidigt har vi fönstret öppet när vi sover så det kan komma in små myggor och knott. Kliar som tusan gör det och jag hoppas att det inte är sandloppor, men med mig vet man aldrig.

Kommentarer
Postat av: Linda

Friiidaaa. Du som är duktig på kameror, jag tror min är sönder :( Alltså den tar inte focus, låter konstigt och det går inte att ta bild :( Tar jag på manuell går det att ta bild men inte focus :( Vad kan det vara för fel?

2012-07-28 @ 20:17:37 / URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0