Skitregnsommar

Ursäkta men jag är så jävla less på det här vädret nu. Åska och regn nästan varje dag. Det är genomblött i skogen så där kan man inte vara, insekter överallt och Guffi har kliat sönder ansiktet. Värst är vätan som gjort att alla dessa insekter överlever och tuggar på oss. Nä, nu vill jag ha höst så man slipper det här. Då kan de få regna bäst det vill, bara man slipper insekterna.
 
Hästarna stod inne några timmar på eftermiddagen tills jag kom från jobbet. Hade varit sol nästan hela dagen, men just när jag kom fram öppnade sig himlen och åskan mullrade i bakgrunden så jag helst höll för öronen och blundade. Hästarna stod lugnt i stallet och såg lite piggare ut. Så nu hoppas jag de fick sova ut lite. Guffi bytte jag täcke på, han hade kliat ett litet hål på rumpan och båda fick Thrust buster i hovarna. Lite insmorning på alla Guffis sår i ansiktet och några mumsiga morötter, sedan fick de gå ut i regnet.
 
På vägen hem i bilen kändes det som att köra under vatten nästan, men nu har det slutat igen. Kom nog en hel del vatten på den där timmen det regnade, blä.

Kommentarer
Postat av: Fia

SV: Tack :)
Ja, det är ju en riktig balansgång det där! Som med allt när det gäller ridningen egentligen..

2012-07-21 @ 14:45:08 / URL: http://www.meistaraverk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0