Tömkörning och bråk

Hästarna har fått stå inne fler kvällen den här veckan, det är verkligen hemskt ute. Guffi vill bara stå inne och sova, är sur och tvär när jag tvingar ut honom för lite motion. Idag bråkade vi ganska ordentligt, tömkörde med hacket och jag tror inte vi riktigt förstod varandra och då tog han chansen att försöka gå in igen. Men tillslut kom vi ut på åkern, fel åkern för jag tänkte den andra, men jag får väl vara nöjd för det. Tog oss ett varv runt och avlutade med lite trav på volt innan vi gick tillbaka. Att trava på volt var inga som helst problem. Han drog inte åt något håll utan höll sig lugnt och fint runt mig utan att jag behövde göra så mycket. Det kanske var skönt att springa bort från insekterna. Klockan var ändå bara 16 men det var en del ändå. Så vi avslutade bra iallafall.
 
Min snälla vän Linnea har varit här och levererat mina inköp från Gekås, så nu har jag ett till täcke och massa läderservetten så jag kan bli lite mer ordentlig med att smörja in alla saker. Idag har jag också varit till optikern, insåg igår när jag körde ut till stallet på kvällen för att släppa ut hästarna, att jag ser väldigt dåligt i mörker. Lite suddigt när det är ljust men det var nästan hemskt i går. Så nu har jag tre par jag väljer emellan, men jag tror jag kanske har bestämt mig redan!
 
Jag startade Runtastic idag och tydligen tycker den att vi började uppe i skogen, gick rakt igenom stallet, hoppade över bäcken, tog en sväng i skogen och sedan stannade i garaget, men så gick det inte till... Så exakt var den ju inte.

Kommentarer
Postat av: Linda

Sv. MEH nu funkar den! Konstigt.
Detta är pinsamt men hur focuserar jag själv? Alltså när jag har auoto inställt så trycker jag ju bara ner knappen lite så blir det skärpa, men hur gör jag annars om det är manuellt? Jag vet att på vissa kameror kan man vri där framme men på min kan man bara vri så man zoomar.

hehe ja björnar kan vissla :D

2012-07-28 @ 20:50:35 / URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0