Jaha och där for jag

Har mått lite underligt hela dagen så tog mig inte för att åka ut till stallet förän på kvällen för att få göra något. Tänkte ta en mysig tur i skogen bara och slappna av. Men tji det tyckte inte Guffi. Allt var som vanligt och han flyttade sig bara lite för sadeln när jag kom med den, men annars var han inte stressad eller så. Gjorde som vanligt och hoppade upp. Men lika fort som jag satte mig låg jag sedan på backen. Guffi började bocka och det fanns inte så mycket att göra förut om att åka av eftersom jag inte hann sätta mig ordentligt och få styr på det hela. Han fortsatte dessutom att bocka flera gånger efteråt, det har jag aldrig varit med om att han gjort förut. Min rumpa/höft gör ont och ett tag även örat. Det vet jag inte riktigt hur jag lyckades med men det brukar ju bli lite annorlunda krämper när man åker av herrn. Att köra bil hem var dessutom inte det bekvämaste och dessutom tog jag och handlade på vägen...

Guffi gick iväg själv upp mot skogen medans jag försökte hämta något i stallet att locka med. Jag hittade morötter och började prassla med påsen och då kom han gående emot mig. Det är ingen idé att jaga efter honom för då går han bara ifrån en ännu mer, men morötterna funkade visst. Trodde inte att han skulle komma så lätt. Sedan gick jag bredvid och jobbade med honom från marken en liten stund tills hans slappnade av. Rörde på sadeln och höll på men det reagerade han inte på. Mer än så ville jag inte göra.

Så nu blir det ingen ridning på honom tills equiterapeuten kommer på onsdag och sedan ska jag lämna in sadeln på omstoppning. Jag skulle verkligen ha gjort det för länge sen, men det har verkligen inte funnit några pengar till det tidigare och det har jag ganska dåligt samvete för. Men nu ska det bli ordning på det hela. Equiterapeuten hade kommit ändå, hon var redan bokad, men om det är något vill jag inte förvärra det. Fick verkligen en känsla av att något kanske är fel idag, det har ju varit lite problem det senaste med uppsittningen, så vill vara på den säkra sidan.


Kommentarer
Postat av: Julia

Haha värk i örat?? Märkligt ;)



Äh hon läser inte min blogg och får ingen träff på Google. Dessutom får hon skylla sig själv som inte ens såg till att jag fick bli godkänd då jag skulle få hjälp. Bara för mitt mattebetyg dömde hon ut mig i naturkunskapen. Fick bara G. På muntliga provet hade jag alla rätt. På slutprovet kommenterade alla hur mkt jag skrev. Var inte alls ute och cyklade. G+. Säääääkert, så hon får skylla sig själv!!! :( Det är jag som får lida över ett betyg jag inte ens förtjänade i naturkunskap. Minst VG.

2012-06-01 @ 21:25:02 / URL: http://spjulia.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag skulle alltså ha fått minst vg - inte G

2012-06-01 @ 21:25:55 / URL: http://spjulia.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Men oj då, hoppas det inte är för allvarligt med hans rygg. Låter dock som att det nog är något. Skönt att han ska bli kollad.

2012-06-02 @ 11:28:55 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ajajaj, din stackare :( Tur i oturen att du inte slog dig värre ändå hoppas equiterapeuten kan hitta något och rätta till det.

2012-06-02 @ 13:52:57 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0