Löshoppning

Nu har jag jobbat i två dagar och igår kväll blev jag hämtad och vi åkte direkt till stallet. Otroligt att jag faktiskt orkade, det tycker jag är bra gjort av mig. Frida hade varit ute och sprungit och snubblat på en sten och skadat sitt knä så hon vill inte rida. Så vi tog och löshoppade lurvbollarna istälet.

Den här gången byggde vi upp ett bättre staket, det blev mindre yta för dom att springa på och mindre jobbigt för oss. Frida kunde inte röra på sig så meffektivt så det var nog tur. Hon stod i gräset och filmade och försökte hindra hästarna från att stanna där. Det gick bra med Guffi, fast han hoppade lite dåligt. Behöver nog lite mer höjd. Serstök däremot var bara intresserad av gräs och stannade vif hindret och gick över varje gång. När vi insåg att filmen på henne inte blev sparad och vi skulle hoppa lite till blev hon ganska förbannad på oss men sedan hoppade hon tre gånger i trav. Nog för att de två sista var att trava över så gickd et ju fortare än skritt iallafall. Och hon har ju bara gjort det en gång tidigare så man kan ju inte kräva allt för mycket. Fridas mormor var förvånad över att Guffi kunde stod så stilla när jag släppte honom utan att han försökte äta något gräs. Hon tyckte han var som en hund, lite större bara.

Här kommer en film! Ni får se våran lilla "ridplan", baksidan av stallet, lite hage och lite av stommen till vindskyddet som de håller på att bygga, ett litet garage står framför men lite ser man iallafall.



Kommentarer
Postat av: Jenny

Labradoren Guffi ;) Klart han är duktig!



SV: Oja, flera decimeter snö har vi kvar!

Jag är alldeles för lat föra att bry mig om min header :p

2012-05-31 @ 16:20:47 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0