Vilken dag

Idag var det jobb igen. En varm dag men det gick bra och nu har jag nog koll på det mest inför morgondagen och resten av veckan. Det är lite lättare att kontrollera glassmaskinen, men det är inte lätt. Jag börjar lära mig vad som ingår i vad, men jag har en fusklapp som är väldigt bra att ha. Imorgon blir det helt själv för första gången!

När jag slutade gick jag hem till Frida och Helen för att ta cykeln till stallet. Men på vägen blev jag omkörd av Frida och Gustav på hennes moppe. Några idioter hade kört upp bredvid dom försökt preja ner dom och brytit av ena backspegeln. Det var första dagen hon använde den också ska någon komma och förstöra. Det slutade iallafall med att Helen kom hem och vi åkt till stallet allihopa. Det var riktigt varmt så hästarna fick stå inne i kylan en stund medans vi hade gofika. Vi var riktigt trötta allihopa men nog skulle vi rida ändå.

Gjorde iordning Guffi och gick ut själv. Gick riktigt bra att komma upp och stog inte mer än 2 minuter så det blir bara bättre och bättre igen. Vi är nog snart tillbaka där vi var innan han fick ont. Red iväg mot åkern på andra sidan lite skog medans jag väntade på Frida. Det var mycket skugga där så det var skönt att skritta runt lite. När Frida var klar gav vi oss av upp i skogen. Tog de nya stigarna igen och gick längre denna gång. När vi kom ut ur skogen och kalhygget skällde några hundar på oss inne på en tomt och sedan sprang tre stora nordsvenskar med inne i sin hage. Serstök kanske var söt? Red förbi bommen in på en jättefin skogsväg där man kan springa hur mycket som helst! Vände efter ett tag när den tog slut. Vi ska försöka komma runt på något sätt en annan dag, en det räckte så där när det ändå var så varmt. Provade lite tölt på vägen tillbaka, men var ingen töltdag så blev trav resten och en busgalopp sista biten man kan springa. Båda hästarna blev riktigt pigga och ville inte stanna och gå hemåt, men de fick så lov ändå. Startade Runtastic nästan från början denna gång och här kan ni ser hur vi red. Gick lite fortare idag än sist.

Grön är start och röd är stopp och alltså där stallet ligger.

Jag är riktigt trött nu och har suttit och skrivit klart min sista rapport under kursen. Sedan ska jag bara sammanställa min med 4 andra personers efter som vi ska göra en grupprapport. Det ska jag hinna göra senast söndagkväll...hur ska detta gå...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Snart är du en mästare på mjukglass Frida! ;)



Kul app det där, det ser ju ut som att ni red en riktigt lång bit och trevligt att ha facit på ritten också, ibland tänker man inte på hur långt man rider, men ser man det på en karta är det ju en annan sak.



SV: Haha, han visar upp sig från sin bästa sida ;)

2012-05-22 @ 23:24:32 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

Har du inte tid att uppdatera bloggen längre? :o



SV: Ja, se det positivt, nu lär du ju få en jäkla bra träning med glassmaskinen ;) Fast jag kan tänka mig att det är lite påfrestande att jobba när det är så varmt.



Synd att ni inte har några bra körvägar. Det har ju faktiskt vi så jag har inte någon sådan ursäkt att inte köra in henne ;)

2012-05-27 @ 22:12:51 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

SV: Dåså, ingen panik så klart, ville bara höra så du inte glömt bort bloggen helt ;)



Ja, att stå hela dagarna kräver absolut bra skor!



Tja, man kan ju bygga typ en träbro över diket i sådana fall, men det kräver ju tid och energi det med.

2012-05-27 @ 22:34:16 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0