Bästa killen

Det var som sagt tänk att jag skulle rida om Guffi var på humör för det, och tur nog var han sitt lugna jag idag. Kände på en gång att det skulle gå bra med uppsittningen men tänkte ändå inte att jag måste komma upp. Går det så går det får jag tänka. Allt gick bra, gick som vanligt en stund först och det är svårt att hänga med i det hala gräset när han stövlar på med sina jättekliv. Allt lugnt när jag hoppade upp och sen inga problem.
 
Gjorde samma övning som jag fick göra sist på lektionen. Rida på en liten vol, ställa inåt, flytta lite och hålla reda på bogen. Höger varv gick väldigt bra, men i vänster så vek sig hela min kropp så det blev inte så bra. Tog lite skrölt i höger varv och efter mycket böjande och flyttande sänkte han sig lite en kort stund och då var jag nöjd. Travde några varv i båda varven. Vet inte om det var han eller jag som var osäker på underlaget så vi tog det försiktigt. Skrittade av i mörkret ute på vägen med Serstök och Frida sedan.
 
Jag är så nöjd med honom efter bara så här lite, vi är verkligen påväg tillbaka och jag känner att han litar på mig när jag hänger över honom nu. Och han ser så nöjd ut efteråt och jag är bara glad.
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Haha, ja Chili är nog upp emot 165 i mankhöjd, så det är lite skillnad ;)

Jag har ju inte hängt med så länge här så jag blir lite nyfiken på vad det är ni är på väg tillbaka från? Kul att det går framåt iaf :)

2012-11-16 @ 12:22:06 / URL: http://scenicworld.blogg.se
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Åh, vad glad jag blir över att läsa det här! Härligt! :D

Sv; Ja, jag hann tänka en hel del, även prata till honom. Tänkte mest på att jag INTE skulle fastna med foten i stigbygeln, haha. Är fan tredje gången jag trillar av honom, och med tanke på hur kort tid han blivit riden så är det rätt illa, haha x)

2012-11-16 @ 20:24:31 / URL: http://www.meistaraverk.blogg.se
Postat av: Mikaela

Härligt:D

2012-11-17 @ 16:49:06 / URL: http://svippostina.blogg.se
Postat av: svea-karin

vad köpte du för vinterskor? :)

vart är det du jobbar nånstans?

2012-11-17 @ 18:36:50 / URL: http://karinmattson.blogg.se
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

sv; Blev inte några bilder, när hon red andra passet hade det redan börjat mörkna så hade bara blivit skrutt utav allt. Men han såg riktigt fin ut andra passet i varje fall.
Va roligt! :) Vad/var jobbar du? :)

2012-11-18 @ 15:10:10 / URL: http://www.meistaraverk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0