Dålig dag

Igår cyklade jag till stallet och kameran fick följa med. Först hade vi det väldigt mysigt i solen i hagen och Guffi kom fram och ville gärna var med. När vi skulle gå in från hagen började dock våran dåliga dag. Han gick två steg, stannade och vägrade, efter lite övertalning två steg till och så där höll vi på. In i stallet skulle han inte heller, tills han fick gå själv och jag efter. Så blir han när Serstök inte är med.
 
Skulle iallafall tömkörde så vi gick ut på åkern för att skritta igång lite roligare än bara runt runt. Men när vi gått längst bort tyckte Guffi att vi kunde vända och hålla oss till Serstök, som var på andra sidan bäcken i hagen. Så då började vi bråka ordentligt. Han skulle inte gå tillbaka. Så tillslut gick jag hålla i tömmarna vid manken och driva fram honom med höften tills vi kom ut igen på vägen. När vi väl kom till baksidan av stallet tog vi lite trav. Han sprang framåt men det var inte mycket driv i baken så jag fick springa efter lite för att få igång honom. I normala fall brukar han blir helt till sig och vilja springa ifrån, men igår krävdes det mycket mer för att skulle öka bara lite grann. Dessutom krullade han bara ihop sig så jag fick ändra tömmarna så de satt fast i bettringen på en gång. Då gick det lite bättre och vi kunde iallafall avsluta som vänner.
 
Lite bilder kommer senare, och ett inlägg om den mycket lyckade och roliga lektionen vi hade idag. Idag var vi vänner hela tiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0