Min skor fick åka tillbaka

Efter stallet åkte jag till Glada hästen och sulle prova och köpa mina vinterskor de beställt. Var så glad att jag äntligen kom iväg och kunde göra det. Men lyckan försvann när jag satte foten i den andra skon. Den första var helt perfekt, men i den andra hade en söm hamnat fel och tryckte väldigt ont i stortån och nageln. I den först skorn låg sömmen rakt och kom då inte åt någon tå, men i den andra låg den på sidan och gjorde därför ont. Så de skulle skicka tillbaka dom och beställa ett par nya. Dom var så snälla och försökte rätt till den där sömmen, hela tre stycken i personalen men det hjälpte inte. Så jag får vänta ett tag till på nya vinterskor.
 
Istället köpte jag ett medel mot strålröta. Har tidigare använt Thrust Buster men de har slutat sälja den på Granngården och inte fått in något ersättning, så det fick bli den här istället. Jag hoppas den fungerar och att våran hovslagare godkänner den. Den skulle bara bestå av naturliga ingredienser så det lät ju bra iallafall, och kiselgur som Guffi redan får i maten för att hovarna ska bli bättre. Han har väldigt dåliga hovar, men de har blivit mycket bättre det senare året men lite tillskott och världens bästa hovslagare.
 
På vägen hem hämtade jag ett paket jag beställt, lite vanliga kläder bara och när jag kom ut från affären snöar det! Det har varit kallt i dag och Guffi fick gå ut utan eksemtäcket, så nu passade lite snö riktigt bra. Den låg inte kvar länge men den gjorde den här dagen bara ännu bättre!

Kommentarer
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Jahaja, så nu har snön hittat till dig också..

sv; Ja, det är ju bra på det viset :) Lukka har samma, men med att man ska komma ihåg ytter när man svänger, annars svänger hon typ inte, haha. Asbra, då man så lätt glömmer ytter annars ;)

2012-10-25 @ 22:26:19 / URL: http://www.meistaraverk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0