Vinterstorm

Igår var det riktig vinterstorm här, fast det kändes med som en vårstorm eftersom det var rätt varmt. Blåste som fan, tur nog ingen snö eller regn utan solen sken iallafall. Fick nästan inte upp bildörren när jag skulle åka till stallet och sen fick jag hålla hårt i ratten för att inte lilla bilen skulle åka av vägen. Hade tänkt rida ut, men vi tog en promenad istället. Serstök blir lite knäpp av blåst, hon liksom tappar all orientering, ser helsnurrig ut och är klantigare än vanligt. Och Guffi flyger i luften så fort det kommer något flygande eller något hastigt ljud. Så det kändes bra att hålla sig på marken.
 
Har jag inte en snäll häst eller? Jag bara "Gå före du, jag ska fota er lite" och han traskar vidare efter de andra utan att stanna en enda gång för att äta gräs. Det roliga var att strax efter den här bilden togs tutade en bil ute på vägen, antagligen för att de trodde att jag tappat hästen eller nåt.
 
 
Våra nya vänner fåren var väldigt nyfikna och kom fram idag.
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, ser lite ut som Guffi glömt bort att du blev på efterkälken ;) här har det också stormat, höll på att bli tokig idag när jag fixade med höet i lösdriften :S

Svar: Han bryr sig inte om var jag är! Jag har sagt till Frida att hon kan ju ta med honom lös nu när jag är borta, men hon litar inte riktigt på att det ska fungera :) Jag förstår det, jag är glad att höt vi la ut då var i hönät, då är det svårare att blåsa iväg.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-12-03 @ 19:48:37 / URL: http://videungens.wordpress.com/
Postat av: Yrsa

Haha vad sött!

Svar: Eller hur? Han är så duktig :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-12-07 @ 08:28:03 / URL: http://wildhoofbeats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0