Fraktfritt = soffshopping

Perfekt en kväll som denna när all energi tog slut på jobbet innan man masade sig till stallet och hjärnan lagt av. Emmishoppen hade fraktfritt hela februari, men bättre sent än aldrig.
 
Mina fina inköp blev iallafall ett par läderboots från Fakur. Har inte sett att dom haft dom förut så blev glatt överraskad när de fanns i en vikt som jag kände passar oss. 150 gram blev det, tror det är bra att börja med. Nu hoppas jag att det är bra kvalitéet på dom, deras träns är ju det så man får hoppas.
 
Den andra saker blev ett halsband mot insekter. Lite tidigt kanske, ja, men när jag upptäckte detta i somras och beställde det tog det lång tid innan de ens hann skicka det så jag avbeställde det. Det kändes som att insektssäsongen nästan var slut så jag tänkte beställa ett nu i vår istället. Så nu gör det inget om det tar tid innan det kommer för jag har några månader på mig. Bara det inte kommer för tidigt och effekten hinner försvinna...Men det borde det ju inte göra om de har det på lager. Jag hoppas verkligen att det fungerar och gör livet lättare för Guffi på sommaren. Så han slipper vifta på huvudet hela tiden och vara trött hela sommaren.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0