Ett tydligt nej

Det var vad jag fick av Guffi idag. Jag kände det på mig, jag var omotiverad, så jag skulle ha låtit bli. Gick och tänkte att jag ville att han skulle visa mig tydligt om han inte ville, och det gjorde han. Vilket jag är glad över att han gjorde, annars vet man inte vad som hänt. Jag vill inte ge upp, men just nu vet jag inte vad eller hur jag ska göra. Jag älskar min häst och jag älskar att rida, men det gör inte han.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Nej fy så tråkigt att du känner så och att det inte "blir rätt" :/ Jag har väl tyvärr inga tröstande ord att komma med, känner varken dig eller Guffi tillräckligt bra, men jag antar att det kommer bättre dagar? Även om det inte känns så just nu? Fast å andra sidan kanske du gått och funderat över det här väldigt länge? Hoppas du får någon sorts klarhet i situationen, ofta säger ju magen vad som är bäst. Styrkekramar!

Svar: Jag tror mycket hänger på mig, jag känner mig omotiverad och vet inte riktigt vad jag ska göra. Sen är det självklart jobbigt för honom med värmen och eksemen och allt det där, men jag måste tycka det är roligt annars kommer han aldrig att göra det. Jag hoppas det bara är en svacka.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-06-23 @ 10:41:07 / URL: http://videungens.wordpress.com/
Postat av: Carro

Åh jag håller med över, styrkekramar <3
ni kanske bara är i en svacka, det är ju trots allt jobbigt att vara eksemhäst just nu. Kanske det lättar upp mot hösten igen? Kramar igen till er båda

Svar: Tack, jag hoppas det. Han har det så klart jobbigt med eksemen och värmen, men jag känner mig helt omotiverat till allt just nu och det hjälper verkligen inte. Jag måste tycka att det är roligt, annars kommer han aldrig göra det.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-06-23 @ 11:22:37 / URL: http://whyevenbother.blogg.se
Postat av: Jenny

SV: Ibland undrar man vad sjutton de ser som inte vi gör när de blir så rädda för saker som stenar...

Det är nog mest det att hon saknade sin mamma, nu börjar hon komma till rätta, är fortfarande lite osäker mot de andra och fräser och morrar lite, men det är inte så allvarligt eftersom hon samtidigt försöker leka med dem :p mysig är hon i alla fall, lillmissen :)

Visst är det trist med sådana vägar, där man inte kommer runt utan måste vända? Fast det är ju bättre än att inte ha några ridvägar alls, iofs, måste vara urtråkigt för dem som bara kan rida på asfalt t.ex.

2013-06-24 @ 12:02:10 / URL: http://videungens.wordpress.com/
Postat av: Julia

Vad tråkigt du som kämpat så med honom! :-(

Svar: Det är nog bara en svacka hoppas jag. Jag är väldigt omotiverad och har ingen inspiration till något just nu, så jag måste komma ur det.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-06-24 @ 21:26:50 / URL: http://Www.spjulia.blogg.se
Postat av: Carro

Åh, du skulle komma hit och rida mitt glädjepiller så du återfår motivationen lite! De bästa som finns när man tappat motivationen är att testa en ny pålle!. Eller att lägga ner ridningen en period för att återfå suget. Hoppas det löser sig till det bästa iaf!

Svar: Det skulle jag gärna göra! Men hon ska väl vila nu? :) Ja, jag testade ju med Serstök i söndags, men hon är en sån surtant ibland så man blir inte direkt glad av att behöva bråka med henne :p Vi ska backa några steg imorgon, fick lite tips av min tränare så får se hur det går.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-06-25 @ 20:52:22 / URL: http://whyevenbother.blogg.se
Postat av: Mikaela

Hoppas det bara är en mitt i eksemsäsongen-depp!

Svar: Vi har nog båda drabbats av den, men jag hoppas det går över.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-06-25 @ 21:19:57 / URL: http://svippostina.blogg.se
Postat av: Julia

Du har inga tankar på att sälja honom? :S

Svar: Nejnej, det gör jag aldrig, om jag så får leva på vatten och vatten!
guffiframidfelli.blogg.se

2013-06-25 @ 22:52:51 / URL: http://spjulia.blogg.se
Postat av: Carro

Ja, hon är på vila nu faktiskt, men om 3veckor (eller ja, 2,5 då) är hon igång igen! Är du fortfarande i din svacka får du rycka upp dig och komma hit ;)

Svar: Tack för erbjudandet, det ska jag komma ihåg :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-06-27 @ 21:23:36 / URL: http://whyevenbother.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0