Ännu mera tölt!

Dagens ridtur blev ganska lugn och kort. En flock med småfåglar irriterade Guffi tror jag, han var liksom lite överallt. Även om han var med på vad vi gjorde så var han inte helt med ändå. Tränade först uppsittning två gånger, hoppas runt och flaxade en del. Det går väldigt bra med uppsittningen nu, tror verkligen all träning varit bra för oss. Blev en del flytta, böjning, små volter, försöka få honom med mig. När det fungerade någolunda i båda varven tog vi tölten ute på vägen fram och tillbaka. Vad bra det går med tölten nu! Det är en hel vecka sedan lektionen nu och det fungerar fortfarande. Inte perfekt hela tiden, men lägsta nivån för oss har höjts mycket och vi har tagit ett stort steg framåt med tölten. När vi skulle vända och rida bort från stallet en till gång började Guffi tjura, tror han tyckte det var både jobbigt och tråkigt. Backade ner i diket försökte han med, det var något nytt. Men vi kom tillslut iväg igen och töltade till åkern och galopperade där. Kände att han behövde få springa lite kravlöst och då är ju helt enkelt galopp bäst om han får välja. Och även om han taggade till på vägen tillbaka, kunde han vänta på mig och inte bara rusade iväg. Töltade sista biten tillbaka på vägen sen och då var den mums! Vad min häst kan! Skulle så gärna vilja ha den på film eller nya bilder nu. Men det hinns nog inte med innan flytten tyvärr.
 
Hemskt dålig bild på Guffi i solnedgången.

Kommentarer
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Ja, varför ska det alltid vara så tjorvigt att få bilder för? :(

Svar: Jag vet inte, kanske för att det bli mörkt så tidigt och alla normala människor går i skola och jobbar om dagarna? Haha :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-12-01 @ 14:14:59 / URL: http://meistaraverk.blogg.se
Postat av: Jenny

Det låter som att det hänt en hel del för er! Kul att det går framåt :) Han mår säkert bra av att vila lite extra innan flytten, kanske han kommer i mental balans eller nått ;)

Svar: Det är verkligen roligt att det kom nu innan jag flyttar :) Tror det kan vara bra för honom med vila nu också så han kan smälta allt det här och förhoppningsvis komma ihåg det tills vi kommer igång igen.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-12-01 @ 20:29:09 / URL: http://videungens.wordpress.com/
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Haha, ja, men är ju alltid samma sak på sommaren, då är det ljust länge ;)

Svar: Då är det för att alla åker på semester! :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-12-02 @ 12:08:04 / URL: http://meistaraverk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0