En vecka

Nu är det en vecka tills jag ska ha packat klart allt jag kan. Jag åker nämligen till Danmark nästa torsdag för att fira min stora lillebror som fyller 18år. På lördagen sen tänker min sambo flytta till Sundsvall. Ska bli rätt skönt att slippa allt bärande. Jag får helt enkelt packa istället. 4,5 kartonger är färdigpackade, det här går i snigel fart! Jag vaknar på morgonen och känner bara att jag massor med saker jag måste göra. Packa, rensa, slänga skräp, flyttanmälan till olika företag, boka massa biljetter hit och dit och sen hinna med att vara i stallet. För efter onsdag träffar jag inte Guffi igen på två veckor! Egentligen skulle jag vilja dra täcket över huvudet och vakna på torsdag morgon och allt är färdig packat. Fast då missar jag ju tiden med Guffi. Jaja, det blir nog bra tillslut. Ska komma ihåg att vattna blommorna också. Sambon envisas med att han tänker slänga dom om de inte får plats, men då slänger jag hans...öhm...WoWgubbe? Haha, nä jag vet inte, men arg blir jag iallafall. Ska försöka packa dom så de tar så lite plats som möjligt.
 
Där har ni Guffi och min bror för några år sedan. Han fick åka på klassresa till Island och ville prova rida islandshäst en gång innan. Det verkade vara roligare än att titta på löshoppning iaf.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas allt kring flytten flyter på bra! Har du hittat någon bra stallplats åt Guffi?

Svar: Än så länge går det bra men jag gruvar mig för att packa ner allt i köket, det är så mycket saker! Jag har tre, kanske fyra alternativ. Ska åka och kolla när vi kommit upp så får vi se :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-11-29 @ 17:49:49 / URL: http://videungens.wordpress.com/
Postat av: Sara

Vilken härlig bild :D

Svar: Tack så mycket :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-12-20 @ 21:18:39 / URL: http://www.saraaandersson.n.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0