Långpromenad

Idag blev det en lång promenad i skymningen, fast det hann så klart bli bäcksvart i skogen på vägen hem. Den är så jäkla tät den där skogen. Men trevligt var det. Guffi var dock på ett knepigt humör, zick-zackade över vägen bakom mig, stannade stup i kvarten och stirrade på saker när vi gick bortåt. Serstökt var lugn som en filbunke och gick med nosen i backen, och vägrade så klart gå hem när vi vände. På vägen hem igen var han lugn. Vet inte om han såg saker just där i skymningen eller om en älg kanske hälsat på tidigare under dagen. De är ju inte hans favoriter direkt och han kan bli lite så där ofokuserad då. Frida såg nämligen två i lördags på två olika ställen, så det är väl ute och rör på sig nu när det är älgjakt. Kan den inte ta slut snart? Tror vi var ute i en timme iallafall.
 
Om vädret fortsätter så här behövs det snart broddar, men vi klarade oss bra idag än så länge. Kanske dags att byta till vinterdäck på bilen också? Tur nog var sambon hemma idag så jag kunde ta hans bil, men vi får se hur det går imorgon. Förhoppningsvis har jag listat ut hur timern på motorvärmaren fungerar också så bilen startar. Så förhoppningsvis kan vi ta oss till stallet på förmiddagen och sen ska jag på massage igen!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Precis så där har Rósa också varit den senaste tiden, kan hända är det älgar i farten men jag har inte sett en enda denna höst. Fast i Rósas fall rör det sig nog minst lika mycket om ren trots :p

Svar: Guffi var värre idag så jag tror nog det är älgarna här. Han kan ju bara ha behövt se en så tror han dom är överallt. Han brukar stanna och studera saker när man är ute så där, men igår tror jag han glömde gå emellan ett tag :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-11-12 @ 09:06:16 / URL: http://videungens.wordpress.com/
Postat av: Mikaela

Har du en sånär fast timer+uttag till motorvärmaren (Box på pinne)? Då ställer man in antalet timmar som det är kvar tills bilen ska vara färdig. Funderade som attan på det förra året.

Däckskifte är bokat på söndag för min del:)

Svar: Jo, den har ju det och jag har provat det, men det fungerade inte. Ställde in den i måndagskväll på 24timmar tills den skulle igång. Efter 26 timmar var det fortfarande runt 6timmar kvar och bilen var kall.
Jag ska försöka med det imorgon om jag får ner alla däck från vinden. Nog för att det är hiss största delen men det är trappa från 13e våningen till vinden...suck.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-11-13 @ 23:16:02 / URL: http://svippostina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0