Nya tag

Ny vecka och nya tag. Bantning av Guffi 2.0. Har haft ont i huvudet hela dagen men att få komma ut i luften och röra på sig gjorde det faktiskt mycket bättre. Tömkörning på plan blev det idag, med koner så vi kunde köra slalom och flytta bakdel. Hade ställt konerna i en stor fyrkant, men en kon emellan på "långsidorna" och en på mitten av fyrkanten. Så vi körde slalom, ökad skritt på kortsidan, bakdelsvändning och snett igenom till andra kortsidan, ökad skritt och slalom igen. Blev rätt bra variation och Guffi listade inte riktigt ut vad han skulle göra hela tiden som han brukar. Han väntade på mig och gjorde inte innan jag bad honom. Travade sen på volt och det var lite slött och trögt, men han sänkte sig lång låg och frustade iallafall.
 
I lördags åkte faktiskt eksemtäcket av. Det kom snö i fredags! Och har varit runt 0 de senaste dagarna och eftersom han förstört spännet på täcket, det andra är bensnörena trasigt på och det tredje lerigt som tusan tyckte jag han lika gärna kunde vara utan. Det skulle kanske bli varmare igen, så det kanske åker på igen. Vi får helt enkelt se hur vädret bli och om det kommer tillbaka några insekter. Han hade iallafall varit duktig och hållt sig ren till idag och manen har redan börjar dela på sig som i våras. Om han har kliat sig så syntes det iallafall inte.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken lång eksemsäsong det varit! Skönt att du kunde ta av det nu, hoppas att du inte behöver ha på det något mer i år.
Frisk luft och hästar brukar vara bra medicin för huvudvärk har jag märkt, och tur är väl det!

Svar: Det brukar oftast hjälpa när man tillslut orkar ta sig ut :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-10-25 @ 19:47:29 / URL: http://videungens.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0