Sista veckan

Vi kom av oss lite den här veckan. Jag jobbar 6 dagar i rad, mina sista på det här jobbet, och jag orkar inte så mycket när man slutat och stått och frysit hela dagen. Jag har nämligen inget jobb att gå till nästa vecka, min korvkiosk försvinner. De bygger om där den har stått och allt ska rivas så kiosken får inte vara kvar och därmed inte mitt jobb heller. Samtidigt som det är jobbigt att inte ha ett jobb, är jag glad att slippa just detta jobb. Jag är så less på korv och nu när det börjar bli kallt ute är det inte roligt att frysa hela dagarna. Så nu jobbar jag häcken av mig de sista dagarna. Sen kommer vi nog igång igen.
 
Igår longerade jag knappt 10 minuter i mörkret, gick väl helt okej, men var inte så mycket mer med det. Ikväll gick vi en promenad runt åkern innan vi släppte dom i björkhagen så de fick springa lite. Guffi travade på finfint, jag behövde inte springa med hela tiden eller driva som en tok. Och när Serstök ibland stannade kunde han fortsätta själv. Hungrig var han också och slukade en höpåse på kanske 1,5kg inne i stallet. De har äntligen börjat äta lite ur SMHNnäten ute, det tog några veckor, men snart så har de nog fått till det där.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Våra hästar förstod direkt med sina hönät men det är ju i Box, finns inte så mycket annat att göra;)
Försöker lära Gaefa nu men hon sparkar i det när hon blir frustrerad så jag vågar inte lämna henne själv:(

Svar: Dom äter ur vanliga hönät när de får komma in och det fungerar utan problem. Men jag tror helt enkelt de inte behövt hö förän nu och därför inte ätit ur dom. Vindur är nog den som försöker äta mest ur dom och Guffi har börjat lite smått. Serstök har dock så himla dåligt tålamod att hon nog ger upp för snabbt och tar det lilla gräs som fortfarande finns istället :) Hon orkar inte ens med vanliga hönät haha.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-10-17 @ 20:44:43 / URL: http://svippostina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0