Det gick bra igår...

Eller inte.
 
Men vi börjar med en glad nyhet. Morgonstjarnas föl har äntligen kommit! En söt liten kille efter Thor från Järsta. Kan man bli annat än söt då?
 
 
Efter att jag smygit runt i hagen och försökt att inte störa den lilla killen gav jag mig ut i den evighetslånga hagen Guffi just nu går i. När jag väl hittade dom, längst bort så klart, så gav jag nästan upp hoppet om att ta mig tillbaka till stallet. Min fot var arg, riktigt arg på mig efter att ha gått i en brant ojämn nerförsbacke och stora grästuvor så man trampade snett i varje steg. Dessutom ville Guffi så klart inte följa med mig tillbaka. Så vi hade en lång diskussion innan vi tillslut kom framåt. Efter säkert 40 minuter var jag tillbaka i stallet med en pulserande fot. Då inser jag att Guffi har tappat båda sina framskor.
 
Hade tänkt tömköra men jag skippade de planerna eftersom han tappat skorna och med tanke på foten. Guffi fick en snabb dusch och blev insmord istället. Och självklart var det extra svårt att stå stilla idag så vi förde ännu en diskussion i boxen. Så jag gav igen med att ge honom en fin krigsmålning i ansiktet med zinksalva på alla sår han fått.
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Åh söta bebisen! Synd på bråkdagen, men du fick ju en väldigt fin bild iaf ;)

Svar: Han kommer bli kameravan :) Haha, ja jag märkte inte tungan förrän jag kom hem, så jag tror det helt enkelt var en lite protest bråkdagen till ära!
guffiframidfelli.blogg.se

2014-08-19 @ 13:19:10 / URL: http://meistaraverk.blogg.se
Postat av: Jenny

Fina bilder, men usch vilken otursdag!

Svar: Tack! Ja, den där dagen glömmer vi :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-08-21 @ 20:27:43 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0