En veckas sammanfattning

Jag har visst haft för mycket för mig för att hinna skriva här. Förra helgen kom Frida och Helen upp från Västerås, mina stallägare där nere. Det var så roligt att äntligen få träffa dom igen, och jag tror Guffi kände igen dom. Tror han kom ihåg vem man fick mycket gott av. På fredag kväll hade jag lånat lite hästar så vi red ut alla fyra tillsammans. Tråkigt nog kom det världens åskoväder så vi skrittade bara bort på vägen och hem igen i ca 30 minuter. Sen blev det kolsvart, spöregnade, blixtrade och åskade som jag vet inte vad. Min fot var inte heller så glad. På lördagen var vi ute på sightseeing här omkring, åt god lunch på Piren på Alnö och strosade omkring. På söndag åkte de hem och jag tog flyget ner till Karlshamn och har varit där tills i fredags. Det var utbildning för skolfotografjobbet hela veckan men roliga människor. Åkte Värmlandsbilen och skrattade så vi grät runt det runda bordet.
 
Igår var jag och mamma ute och red. Min fot är inte helt hundra än men jag kunde inte låta bli att rida. Och det gick rätt bra. Trava går inte, men tölt var nästan bättre än skritt så vi får väl träna mycket tölt den närmaste tiden då. En härlig tur tills vi nästan var tillbaka. Plastpåsemannen hade byggt ny hage åt grabbarna och byggt in stigen. Han hade gjort en ny, men den hittade vi inte så vi tog en egen. Vilket inte var en bra stig, det var inte någon stig faktiskt. Min fot blev arg och Guffi tyckte vi var besvärliga så han försökte bita mig i axeln när vi kom ut ur skogen. Men resten gick iallafall bra.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad roligt med besök!
Hur är det med din fot nu då, har den blivit bra eller krånglar den fortfarande?

Svar: Den mår inte alls särskilt bra, jag är rätt less på den och vill att den ska bli bra igen. Jag intalar mig själv att den gör ont för att den håller på att läka.
guffiframidfelli.blogg.se

2014-08-21 @ 20:29:43 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0