Hoppihopp

Idag tränade vi uppsittning och det gick bra. Han bryr sig inte alls om mitt hoppade och flaxande runt oss. En traktor körde en bit bort som han var skeptiskt mot och det gick förbi två personer med gåstavar så var lite mystiska, men han höll sig lugn. Han var pigg idag och ville gärna öka när vi travade, slog upp i galopp ett antal gånger. Han skulle också gärna gena överallt och vi körde bettlöst idag så jag hade inte full kontroll överallt. Måste komma ihåg kroppen! Det blev lite snävt på sina ställen och dessutom var det lite halt så vi försökta komma överens om ett tempo som passade oss båda. Det gick väl okej tillslut. Avslutade med att skritta en bit på vägen, ett försök till att vända men annars gick han fram till pinnen där jag bestämde att vi skulle vända. Sen töltade vi tillbaka i ett okej lugnt tempo, ingen hetsjagvillhemfortsomfan, ni vet. Galopperade upp för backen och sen var jag nöjd.
 
Sen skulle tokfrans slicka på alla foderlådor, undersöka alla fodersäckar, gå ett varv i stallet och slafsa med vatten. Vi hade diskussioner om vi skulle gå in i stallet eller inte idag, in kom vi tillslut men han är inte helt trygg där inne än. Hade stalldörren öppen så han kunde titta ut, och han lugnade ner sig efter en stund men det har han gjort annars också. Han vänjer sig nog snart.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, klart man måste kolla fodret ;) Och guuu vilka härliga bilder :D

Svar: Han har räknat ut var maten finns i stallet iaf... typiskt nog är ena uppställningsplatsen precis vid maten :) Han är ganska svår att fota min häst, han är lite sån som aldrig kan se seriös ut haha :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-02-13 @ 21:43:36 / URL: http://videungens.wordpress.com
Postat av: Elise

Haha,vilken söt och charmig häst du har! :D

Svar: Åh tack :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-02-14 @ 07:56:28
Postat av: emma

vilken rolig häst :)

Svar: Haha, ja ibland är han rolig :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-02-25 @ 21:09:50 / URL: http://islycka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0