Värme och kattvakt

Igår var jag ut och tömkörde Guffi ens tund. Fy tusan vad tungt det var! Det var strålande sol och plusgrader, jag hade alldeles för mycket kläder på mig och Guffi var pigg fast han fick plasta runt i blötsnön. Började dessutom med att jag nästan fastnade med bilen. Jag kom iallafall inte längre upp i backen till stallplan, men tillslut kom Odinns ägare och höll koll på var jag backade så jag kunde backa ner för hagen och ställe mig vid paddocken. De andra fick åka bakvägen, vilken nog var en mycket bra idé.
 
Tömkörning gick iallafall bra och sen fick han springa av sig i trav och lite galopp lös. Vi skrittade av ute på vägen, ett varv runt "kvarterat". Tidigare har han försökt vända när vi tagit den korta rundan, så jag har bara tagit en bit i taget det senaste, lite längre för varje gång. Men igår försökte han bara vända en gång men lyckades inte och sen tuffade han bara på framåt. Framsteg!
 
När jag skulle hämta Guffi stod han i vattenkön. Iza, Guffi, Nina och sist Ör. Utanför hagen finns en bur med några fåglar och två sekunder efter den här bilder...
...såg det ut så här. Fåglarna rörde på sig! Haha kolla blicken på dom!
 
 
 
Idag har jag först hållt sambons lillebror sällskap för han hade studiedag och var sjuk och ensam hemma. Sen åkte jag och hämtade min syster och hennes katt som jag nu är kattvakt åt. Skönt med lite sällskap när sambon har åkt till Dalarna för att åka korta Vasaloppet på fredag med jobbet.
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ursöt katt!

Det är astungt att jobba från marken i blötsnö, så riktigt duktigt gjort av dig. Det måste varit ett träningspass som heter duga ;)

SV: Fast jag vill varken ha snö eller regn :p

Svar: Hon är rätt söt :) Och äntligen har hon slutat skrika åt mig.Jag hade alldeles för mycket kläder på mig så det var nog jobbigare för mig än Guffi haha :)

Men snö är bättre än regn! :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-02-18 @ 19:41:44 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0