Saga

Nu har jag precis kommit hem från min andra ridtur på den lilla damen Saga. Fast man kan inte direkt kalla henne liten, för hon kändes som mycket häst. Många egna viljor, dålig kondition och en stark vilja att springa gjorde iallafall mig svettig. Men en ganska roligt häst ändå när man kommer överens med henne, vilken hända några få gånger. I söndags red jag med stallägaren på hennes lite lugnare häst, men idag blev det med en annan i stallet och hennes häst var minst sagt hetsig på hemvägen. Så det blev powerwalk hem igen för de båda damerna hetsade upp varandra.
 
Här är en del av Guffis blivande nya kompisar. Saga är fuxen till höger.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är ju det som är så roligt med ston, man måste verkligen jobba för att hamna på rätt sida och då är det jättekul! :)

SV: Jag har cob på dem, de är ganska små i storlekarna tycker jag, normalt brukar det funka med ponny på boots och dylikt på mina.
Tack! de är underbart att ha kattungar hemma igen :)

Svar: Det brukar ju vara så med dom, men det är väldigt få ston jag kommit tillräckligt nära för att förstå deras tjusning, så jag föredrar nog valacker :) Fast det ska ju inte vara allt för lätt ändå med att rida, så försvinner tjusningen med det om hästen jämt gör som man vill.
Jag som funderade på om cob var för stora, haha :) Får se om jag köper dom eller inte.

Snart har jag ingen katt hemma alls längre :( Sen vi flyttade upp i hit har Müsli kissat två gånger på ställen hon inte ska, så nu får hon flytta till mamma där det är mycket lugnare. Tror det är lite för lyhört här, för hon är rätt stressad fortfarande när det låter från grannar. Hos mamma får hon sällskap att Blixten, så jag hoppas det fungerar med en lugn herre och ett lugnt hem till henne.
guffiframidfelli.blogg.se

2014-01-08 @ 21:27:51 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0