Ett bra ridpass ska inte fotograferas

Idag var det väldigt mycket ändringar i planerna. Först skulle jag rida på dagen, ville rida ut men hade inget sällskap så tänkte köra i paddocken. Sen fick mamma låna häst så vi kunde rida tillsammans, men först skulle vi fixa en del i trädgården. När det väl var klart och vi ätit middag hade mamma så ont i ryggen att hon inte kunde rida. Men hon följde med ändå och jag red i paddocken. Satte kameran i handen på henne, men jag har just insett att jag inte ska bli fotograferad när jag känner att det går jättebra, för det ser inte alls ut så på bilderna sedan. Den där braiga känslan fastnar inte på bild. När man istället känner att det går skit då blir helt plötsligt bilderna helt okej. Någon bild kanske jag bjuder på ändå, och några fler en annan dag. Hade min snygga ny jacka från Sonnenreiter dagen till ära, åh vad jag gillar den!
 
Det kändes iallafall riktigt bra idag. Tölten var mjuk och fin, ryggen kom upp och han bröt bara av till trav några gånger på slutet när han började bli trött. För han jobbade på bra idag. Hade satt ut några koner så vi kunde göra timglasövningen. I hörnen flyttade vi bakdelen runt och skritt eller tölt på diagonalen. Vi får mer kontroll på rumpan och bakbenen som gärna hamnar lite efter annars och jag får ihop min långa herre. En övning som passar oss perfekt vid töltträning. Han höll inte alls på att tjafsa, slänga med huvudet eller bita tag i bettet som han gör ibland. Mjukt och fint. Tog några varv galopp också, men där kunde jag inte rida så det blev som det blev. Avslutade med en sväng runt kvarteret utan mammas sällskap och han kändes pigg och glad.
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Kul det gick bra :) Och såna där övningar är så praktiska! Jag vill också ha en bana, haha ^^

Svar: Jag får leva på känslan och inte bilderna, men man blir ju besviken ändå när det inte syns hur bra det kändes! Du har ju en när det inte är sommar iaf :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-06-16 @ 00:57:25 / URL: http://meistaraverk.blogg.se
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Åh, vet hur det känns... *suck*
Men den är så liiiiiteeeeen *gnällgnäll* haha Bättre än inget! Hade gärna haft den här.. ;)

Svar: Bättre en liten än ingen :) Våran är inte heller så stor men mamma kan tydligen inte zomma med kameran så den ser större ut än den är...
guffiframidfelli.blogg.se

2014-06-16 @ 23:51:45 / URL: http://meistaraverk.blogg.se
Postat av: Jenny

Snygg jacka! Och du har nog rätt, går det bra ska man inte förstöra det med bilder ;)

Svar: Tack! Nej, man ska visst inte det. Men alla säger att det går så dåligt när de blir fotade, så det blir inte bra åt något håll helt enkelt.
guffiframidfelli.blogg.se

2014-06-19 @ 17:13:20 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0