Dålig känsla

Nä, idag kändes det inte bra. Det var egentligen en perfekt dag för en uteritt, kanske lite kallt. Vi hade sällskap av Kristina och Ida. Men det blev liksom inte bra. I början satt jag som en kratta, fick liksom inte till det, spände benen och höll på. Så först koncentrerade jag mig på det, och när jag sedan la fokus på Guffi kändes det bara konstigt. Egentligen gjorde han väl inget värre än vanligt, men det kändes mycket värre idag. Han drog mig ur sadeln när vi försökte tölta och galopperade med bakdelen, rusade ikapp dom andra och höll på. Det enda som gick bra var galoppen och när vi skröltade medans de andra skrittade, men då blev han så irriterad över att inte få rusa iväg att han började grymta och morr typ. På hemvägen, kanske 1,5km hemifrån fick han dessutom för sig att han skulle vända bortåt igen. Hallå? Hur tänkte du nu? De andra red ifrån oss men han skulle verkligen inte gå efter dom så jag fick hoppa av och gå ner för backen. Klämde och kände på honom sen, men han visade ingenting, så jag hoppas det bara var en dålig dag. Magkänslan var verkligen inte bra idag, det här glömmer vi och går vidare! Han är världens bästa häst ändå!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vissa dagar bara är sådana! Rósa hade dock aldrig fått för sig att vända bortåt på hemvägen :p

Svar: Nä, så kände jag också, så där gör inte min häst, nu är något tokigt.
guffiframidfelli.blogg.se

2014-03-19 @ 19:37:26 / URL: http://videungens.wordpress.com
Postat av: Jenny

SV: Hoppas han är sig själv i morgon.

Koppar brukar man behöva tillsätta när man ger extra zink eftersom zink hämmar kroppens upptag av just koppar, och kopparbrist påverkar immunförsvaret negativt. Zinköverskott kan leda till bland annat anemi. Du har inte funderat på att ta tagelprov och se vad han har för brister då? Det är vad jag tänkt göra i år, då jag misstänker smärre mineralbrister hos bägge mina.

Svar: Jaha, det visste jag inte... kanske man skulle kolla över. Gick ju bra förra året iaf. Jag har funderat på det, hur gör man?
guffiframidfelli.blogg.se

2014-03-19 @ 21:41:49 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0