Torsdagsfilm

Guffi har fått vila nu i två dagar men i torsdag var jag ut och löslongerade lite i paddocken. Vi var båda rätt trötta och sega så vi tog det rätt lugnt. Jag kom på att jag kunde ställa mobilen på en kon och filma samtidigt, så därför har jag inte skrivit något om torsdagen än. Eftersom jag inte haft tid att klippa ihop filmen alltså. Den blev rätt lång, men jag hoppas att iallafall någon orkar titta på den.
 
Det här är alltså vad vi håller på med när vi "leker" i paddocken och som sagt är vi båda lite trötta. Han hade dessutom fått för sig att springa i det varv han normalt inte vill springa i. Det är så roligt att han kan galoppera när jag är på marken nu, det var i höstas han kom på det. Innan har han bara ruset fortare och fortare i trav och stressat upp sig själv. Jag tog med några missförstånd också, när han tex byter varv fast jag inte tyckte det och när vi ska flytta framdel. Det är skitsvårt rent ut sagt åt vänster, han backar eller bara går iväg, men tillslut fick vi till det. Det måste vi träna mer på, vänstern är ju hans svåra sida. Sen stretchar vi och det var det tydligen extra roligt att stoppa huvudet mellan frambenen. Han skulle så klart äta lite gräs i diket på vägen upp sen. Jag la till lite bakgrundsmusik så kanske filmen blev lite roligare att titta på.
 
 
Jag har förresten köpt ett nytt bett som jag förhoppningsvis ska prova imorgon. Jag hoppas han gillar det!

Kommentarer
Postat av: svea-karin

har inte varit inne här på bloggen på ett tag så tänkte hur det går med Saga :D

Svar: Jo, det går väl bra. Jag rider ju henne inte men min kompis som rider henne några gånger i veckan verkar det gå bättre för. Det tar ju ett tag att lära känna henne och sen går det ju väldigt upp och ner med hennes humör :) Men de börjar nog hitta varandra nu.
guffiframidfelli.blogg.se

2014-03-29 @ 21:28:40 / URL: http://karinmattson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Söt film! Han ser väldigt nöjd och harmonisk ut tycker jag! Och jag har sagt det förut, men säger det igen - ni passar varandra så himla bra!

Svar: Och jag säger det igen, tack så mycket! Det är så roligt att höra :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-04-02 @ 21:13:42 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0