Ridning, bilder och saknade vänner

Igår blev det kallare igen och helt plötsligt kom ett fotosug krypande. Det är nackdelen med att jobba med det, man tappar inspirationen på fritiden att ta med kameran. Men igår fick kameran följa med till stallet. Jag tänkte fota Salka till stallets hemsida, men hon gömde sig i lösdriften. Istället var Morgunstjarna och Stjarni mer intresserade. Han är så söt den där lillen. Efter att jag och Guffi ridit en stund i paddocken kröp jag runt i leran i deras hade också, han och Odinn hade pusskalas. Odinns ägare har bestämt sig för att sälja Odinn, så han flyttar i helgen. Väldigt tråkigt eftersom han och Guffi nu har blivit kompisar och gärna äter från samma hötuss. Det hade hunnit blir rätt mörkt, men bilderna blev rätt effektfulla ändå.
 
Det som sagt lite ridning i paddocken igår också. Lånade halsringen igen men vet inte om det gick så bra. Hade ingen direkt plan så det hela blev lite flummigt och då går det oftast inge bra. Innan tänkte jag att vi skulle ha lite tempo, mycket trav och galopp med eftersom vi inte riktigt förstod varandra i skritt fick vi börja där. Styrning och stopp först, sen spring. Fick använda tyglarna då och då för att förtydliga vad jag ville. Vi tränade också på att göra halt och stanna med nosen åt det håll vi var på väg. Han slingrar sig och skjuter ut rumpan åt vänster när vi gör halt, eller så flyttar han sig runt i en liten cirkel. Till slut så fick vi till det, men jag antar att det är jag som gör något med min kropp.
 
I tisdags red vi ut med Ida och Hugur för sista gången. Ida ska sluta rida Hugur, skittråkigt för gubbarna har så roligt tillsammans. Dom var båda full i fan i tisdags och hade gärna sprungit hela vägen runt. Roligt hade vi nog alla ändå och de fick springa av sig tillslut.
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia - hippologstudent

Åh, vad fina bilder :D Nr 3&4 är nog mina favoriter ;) Synd att Odinn ska flytta :(

Svar: Tackar :) Har vi tur får dom en ny kompis nästa vecka, men vi får se om de tre fungerar ihop eftersom det är ett sto. Andvari har ju inte uppfört sig exemplarisk tidigare när det kommer tjejer (eller stobajs) in i bilden...
guffiframidfelli.blogg.se

2014-11-27 @ 16:33:56 / URL: http://meistaraverk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0