Måndag

Helgen gick inte riktigt som tänkt igen, min sambo skulle skjutsa runt mig så jag kunde göra mitt jobb och under tiden satt han och väntade i bilen med värmen på, så batteriet laddade ut. Blötsnön vräkte ner och han hade världens sämsta skor på sig. Så när vi skulle putta ut bilen från parkeringen han stod på stod jag för de mesta puttande. Sedan fastnade vi så jag fick springa och hämta hjälp av ett snällt par som fick loss bilen och sedan puttade oss ner för backen, och bilen startade! Sedan var vi iväg en stund till Köping och handlade de sista julklapparna.

Idag fick jag fortsätta mitt jobb eftersom det där bilputtandet tog slut på mig helt. Men man har mer muskler än man tror! Men nu är jag äntligen klar med det och snön ligger vit ute. Mys! Fast...jag vågar inte riktigt ge mig ut på en cykeltur till stallet idag. De  har precis börjat skotta och det resulterar just här iaf i att det blev halt istället. Så jag väntar tills imorgon. Guffi kan ha det bra med sina tjejer idag med. Han lär ju ändå vara blöt efter en dag med spöregn och en dag med toksnö.

Jag är väldigt sugen på att julpyssla! Men jag har inte så mycket att pyssla med, tänkte göra egna juletiketter till julklapparna och sedan undersöka om det finns något lätt juligt man kan baka utan att behöva handla...Något förslag?

Jag hoppas att Guffi är så här snömysig imorgon!

Ikväll kommer en man och köper min lilla bil!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken otur med bilen, men tur att den startade efter mycket om och men!



Söt bild förresten :)

2011-12-19 @ 12:41:19 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Adina & islandshästen Funi

drömmar är väl lite juligt? Eller kanske några småkakor? i dem är det ju typ bara smör, mjöl och socker :)

2011-12-19 @ 15:43:18 / URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/
Postat av: Ann

julpyssla... mina barn älskar att julpyssla, du kan väl göra det med dem! ;)

2011-12-20 @ 10:36:50 / URL: http://annrosdahl.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0