Fredag

På förmiddagen blev det soligt så jag gav mig iväg på min cykel till stallet. På vägen var jag in på Granngården igen och köpte fler broddar, lika bra att ha ett litet lager. Det konstiga var att nu kostar 10 broddar 70kr. När jag köpte första gången en hel uppsättning, 16st, så kostade dom 57kr om jag inte minns fel. Hur gick detta till?

Guffi hade iaf inte tappat några fler broddar den här gången, men skorna börjar sitta lite löst så jag ringde till hovslagaren. Hon kommer på onsdag vid lunch. Hoppas alla skor sitter kvar tills dess. Då blir det plastfossingar för Guffi! Jag bytte iallafall ut brodden som han slitit ner ordentligt på något underligt sätt, jag kunde skrva ut den för hand...


Vi gick till ridhuset idag och där ville han inte gå in men med lite övertalning så gick det. Börjar bli lite less på herrn som varken vill gå in i ridhuset eller stallet... Började bygga upp ett hinder så vi kunde löshoppa lite. Guffi stod mest och längtade ut såg det ut som. Men efter ett tag kom han igång och sprang på av sig själv och hoppade glatt. Behövde inte alls springa så mycket idag. Fast han är väldigt motvillig att hoppa i höger varv, fick till några skutt på slutet innan vi slutade. Försökte mig även på lite yoga, han var på väg att lyfta på ena benet en gång, men så fort jag rörde mig lite ville han inte mer. Det kanske går efter några försök.

När vi var klara började det blåsa riktigt ordentligt ute och när vi sedan gick ut var det som att gå rakt in i en vägg. Det var helt vitt av alla snö som blåste på tvären. Först tänkte jag lämna Guffi i ridhuset och hämta hans mat, men det kände inte så bra. Vi gick till stallbacken och band fast honom vid stocken, men där hade han lite svårt att stå stilla och jag kände inte för att jaga häst i det där vädret. Så han fick stå och äta i en av rasthagarna och det gick betydligt bättre. Förutom när hinken blåste iväg och maten åkte på backen... Guffi blev helt vitprickig av snön och ville gärna pussa mig i ansiktet med matgeggan.


Jag tog min lilla cykel och begav mig hemåt i stormen. Det snöade iallafall inte längre, och när jag kom hem var det över. Nu skiner solen...

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Roligt att löshoppa! Undrar varför han inte vill i i stall eller ridhus...?

Rätt konstigt väder idag, jag vågade mig inte riktigt ut om en ny snöstorm skulle komma.



Sv: Vad exakt är det Emil jobbar med? Och vad är det du ska testa?^^ Lät lite mystiskt :P

2012-01-13 @ 16:24:05 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Sv; Typ 17km tar mig dryga timmen och cykla. Tycker det är lite långt efter som man inte har så många timmar på kvällen. Men har cyklat dit som träning om jag bara ska fodra:)

2012-01-13 @ 17:39:17 / URL: http://svippostina.blogg.se/
Postat av: Jenny

Nämen oj, vilken skev brodd! Kan det vara kvaliteten på just de broddarna som gör att de inte sitter kvar? Jag har ingen koll på olika broddmärken, det finns väl iofs inte ås många att välja bland när jag tänker efter.



SV: Visst är den dundersöt? Idag rejsade den lilla kalven på i boxen som en tok ;)



Rósas regnskållor börjar ge med sig, det går åt rätt håll!

2012-01-13 @ 19:13:52 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Paulina

Söt isis!

2012-01-20 @ 17:59:02 / URL: http://fotopaulina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0