Ponnyakuten

Jag satt just och tittade på Ponnyakuten medans jag åt våfflor till middag. Det jag reagerade på mest var den där hästen som stack iväg precis när tjejen hoppade upp. Det är precis så Guffi har gjort ett antal gånger. Jag kände igen mig så väl i situationen och en massa känslor kom tillbaka. Paniken man känner att hästen får, medans man själv måste hålla sig lugnt för att inte förvärra det hela. Jag hoppas verkligen hon får vara med, så jag också kan få lite tips, även om det var länge sen han gjorde så nu. Tobbe nämde också att det kan ha att göra med hur de ridit in hästen, att den inte fått den tid den behövt...ja, man kan fundera mycket när hästarna inte kan prata.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Ursch jag kanske inte ska titta på det avnittet då. Oddi kastade sig så fort han fick foten i stigbygeln när han fick sin rygginflammation. Och man blir ju verkligen helt ställd när man inte tar sig upp på hästen...

2012-01-17 @ 08:51:43 / URL: http://svippostina.blogg.se/
Postat av: Jenny

Den hästen reagerade jag också mycket på, det såg verkligen otäckt ut :/



SV: Ja, inte vet jag säkert om det är så det är menat men det verkar ju vara det. Urkorkat i så fall, ska det vara på det viset är det väl lika bra att förbjuda användandet av spön helt och hållet?

2012-01-17 @ 12:18:34 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0