Tråkig nyhet från gamla stallet

I lördags fick jag veta genom Facebook att någon av hästarna i förra stallet blivit avlivat akut under dagen, vilken av dom det var visste jag inte förän idag på förmiddagen. Det var tydligen ett nytt sto som kommit för någon månad sedan. En väldigt fin tjej som Geisli blivit kär i. Det är hemskt tråkigt när sånna här olyckor sker och det inte går att rädd ett djur. Jag gick och var orolig att det var någon av Guffis gamla kompisar eller mina ridvänners hästar, och även om det var tur för dem så är det en himla otur för den som drabbades.

Samma sak hände en häst för några år sedan på den gården. Tror hon hade varit där ett halvår och sedan fick hon benet avsparkat i den vita snön så man såg blodspår i hagen långt efteråt. Jag är glad att det inte blev mer bråk mellan Guffi och de andra innan flocken fick delas här i det nya stallet. En spark i huvudet är jobbigt nog, men ingen häst fick iallafall livshotande skador.

Kommentarer
Postat av: Julia

Usch vad hemskt :(

2012-01-23 @ 14:52:30 / URL: http://spjulia.blogg.se/
Postat av: Evelina

isch, tråkigt när det händer hemskheter med hästarna =(



de bilderna jag la upp igår var solnedgången, sen mixade jag lite med kontrasten och sådär så det blev lite coolare. Har en inställning på kameran som heter sunset och den är kanonbra. tog med undervattens inställning på himmeln idag och jädra va blått det blev. haha =)

2012-01-23 @ 18:32:32 / URL: http://saintinhell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0