Noll inspiration

Just nu känner jag inte för att göra mycket med Guffi. Det är jättemysigt att åka dit och smörja, sy och gosa i stallet, men att försöka hitta på något roligt sätt att motionera på finns verkligen inte. Han vill inte gå ut ur stallet, han somnar så fort han kommer in och det är insekter överallt. Det står verkligen stilla.
 
Jag tänkter hela tiden "Idag ska vi träna uppsittning" men så fort jag kommer till stallet har all inspiration försvunnit när jag ser hur trött och less han är. Han vill inte. Man får verkligen mota ut honom ur stallet om ingen annan går före med Serstök, men nog är det trögt ändå. Jag vill verkligen egentligen ut och rida, men för att komma någonstans måste vi igenom skogen och där vill ingen vara, och jag ser på Guffi att han verkligen inte vill.
 
Vad ska jag hitta på? Ska han få semester resten av sommaren också? Har era hästar det så här jobbigt?

Tömkörning och bråk

Hästarna har fått stå inne fler kvällen den här veckan, det är verkligen hemskt ute. Guffi vill bara stå inne och sova, är sur och tvär när jag tvingar ut honom för lite motion. Idag bråkade vi ganska ordentligt, tömkörde med hacket och jag tror inte vi riktigt förstod varandra och då tog han chansen att försöka gå in igen. Men tillslut kom vi ut på åkern, fel åkern för jag tänkte den andra, men jag får väl vara nöjd för det. Tog oss ett varv runt och avlutade med lite trav på volt innan vi gick tillbaka. Att trava på volt var inga som helst problem. Han drog inte åt något håll utan höll sig lugnt och fint runt mig utan att jag behövde göra så mycket. Det kanske var skönt att springa bort från insekterna. Klockan var ändå bara 16 men det var en del ändå. Så vi avslutade bra iallafall.
 
Min snälla vän Linnea har varit här och levererat mina inköp från Gekås, så nu har jag ett till täcke och massa läderservetten så jag kan bli lite mer ordentlig med att smörja in alla saker. Idag har jag också varit till optikern, insåg igår när jag körde ut till stallet på kvällen för att släppa ut hästarna, att jag ser väldigt dåligt i mörker. Lite suddigt när det är ljust men det var nästan hemskt i går. Så nu har jag tre par jag väljer emellan, men jag tror jag kanske har bestämt mig redan!
 
Jag startade Runtastic idag och tydligen tycker den att vi började uppe i skogen, gick rakt igenom stallet, hoppade över bäcken, tog en sväng i skogen och sedan stannade i garaget, men så gick det inte till... Så exakt var den ju inte.

Kvällsbesvär

Nej, idag gick det verkligen inte att göra något med hästarna. De kom emot oss i hagen fast vi inte ens var på väg mot dom. Båda viftade och fläktade allt de kunde så de var riktigt glada för att få komma in. Men vi fick gå ut igen och leta efter Guffis huva som han tagit av sig idag igen. Vi hittade hallon och krusbär ute i hagen som hästarna fick äta upp.
 
Frida tänkte rida en liten stund och jag tömköra, så vi bestämde att vi skulle gå ett varv ute på åkern. Men vi kom inte långt. Både vi och hästarna blev tokiga på alla insekter, fast vi alla vara dränkta i myggmedel. De var båda så irriterade att de bara ville springa ifrån det hela. Inte för att de blev pigga utan för att det var så mycket. Guffi tog en halv steg, stannar och viftade, kliade och höll på och tog sedan ett halvt steg till och gjorde om det hela. Så vi vände igen och gick tillbaka. Det var verkligen hemskt.
 
Så vi bestämde att de får stå inne några timmar nu så skulle de andra åka ut och kolla till dom och kanske släppa ut dom i natt. Vi krattade ihop lite gräs som Helens pappa precis slagit så de har något att göra, men förhoppningsvis sover de också.
 
Jag har dessutom blivit väldigt tuggad på de senaste dagarna, men jag vet inte om det är mygg eller sandloppor. De dyker upp på morgonen när jag kliver upp, så det kan ju komma från sängen, men samtidigt har vi fönstret öppet när vi sover så det kan komma in små myggor och knott. Kliar som tusan gör det och jag hoppas att det inte är sandloppor, men med mig vet man aldrig.

Eksemrapport

Nu har jag bestämt mig för att köpa ett halsband mot insekter och hoppas verkligen att det fungerar. Tänkte vänta till NM för de skulle ta med dom dit, så slipper man fraktkostnaden. Nu hoppas jag bara på att jag är ledig någon av dagarna.
 
Guffi har väldigt mycket sår i ansiktet nu och kliar av sig huvan väldigt ofta. Han är inte vacker kan jag säga. Idag blev det både Bio-skin, Helosan och tjärsalva på det värsta. Dunderkur? Men det börjar bli bättre, de flesta såran har läkt och han har mest kala fläckar.
 
Vad jag dock kan vara väldigt glad över att han är väldigt fin i eksemen. Mjuk och fin i större delen av manen, bara torr längst upp där täcket inte täcker över. Där har han också kliat av sig en del man, men det är fortfarande 15cm kvar som längst och det är ju nästan helt otroligt. Han har nog aldrig haft så här lång man den här tiden på sommaren när det mesta brukar vara halv avkliat. Men han har inga sår eller massor med flagnor. Frågan är nu bara om det är maten, skötsel, platsen han bor på eller något annat. Huvudsaken är ju att det fungerar och att det bara är att fortsätta så här.
 

Röda toppar

Visste ni att Guffi har röda toppar i svansen?
 
Det är verkligen nog åt jag gillar. Han är ju väldigt röd för att vara brun och ibland får han röda slingor och toppar i svansen. Nu har han det och det är så fint! Han kan få det på hovskägget också och skulle säkert ha det i manen om det vore längre.
 

Älgkalvar på vift

Idag blev det en cykeltur till stallet. De var riktigt varmt och kvavt, kanske tur att det inte var sol för då hade man nog inte kunnat andas. Tänkte träna lite uppsittning på Guffi, men när jag var ute i hagen för att ta in de båda tvärstannar Guffi. Han stirrar upp i skogen och jag hör också hur det prasslar där uppe. Sedan kommer det in en älgkalv i hagen och springer mot oss. Jag tänkter och hoppas att älgmamman inte är med och vi hamnar emellan dom. Guffi har inte rört sig en millimeter, när kalven viker av och springer ut ur hagen och in i skogen igen. Då kommer det ett rådjur istället, men dom är ju inte lika farliga. Sedan ville inte Guffi gå in, så jag tog Serstök istället. När Guffi insåg att vi var på väg ut kom han springande efter oss så då tog jag honom igen så han inte skulle gå igenom grinden. Men då ville han inte gå in i stallet först. När han fick gå först gick det bra och jag kunde hämta Serstök som sprungit tillbaka längst ner i hagen.
 
Så det blev ingen uppsittning idag, han var inte avslappnad efter detta så det var lika bra att låta blir. Han stod lungt i stallet man slappnade aldrig riktigt av som han brukar. Istället lagade jag täcke, igen, smörjde in hästarna, pratade med Linnea som handlade på Gekås åt mig, gjorde rent ett träns och tog det lugnt.
 
Ja, min häst är livrädd för älgar...

Hagmys

Det är ganska skönt att jobba helger, bara 6 timmar och sedan kan man gå hem. Fast jag åkte till stallet en snabbis. Var riktigt skönt ut så jag smörjde in de båda i hagen. Serstök var lite skeptisk mot det hela, men Guffi står snällt stilla. Han fattar det här med att ju mindre man krånglar ju fortare går det tror jag. Serstök försökt också äta upp helosantuberna. Om man äter det kanske det skyddar ännu bättre?

Sedan satte jag mig på en sten en bit bort och började ropa på hästarna. Det var ingen hemma på gården så jag kunde gorma på hur mycket jag ville. Tillslut kom de fram till mig och Guffi började äta rödklöver. Han gick verkligen och letade efter dom. Min kanin som vi hade för många år sedan älskade vitklöver så det var lite roligt att Guffi just ville ha rödklöver.

Guffi gäspade som vanligt.
Det är verkligen dags att boka en klipptid till min för långa lugg.

Halsband mot insekter

Jag sitter här och kollar runt var jag ska beställa nya flughuvor till Guffi, och då hittade jag detta.

http://www.emmi.se/halsband-mot-insekter-p-1170.aspx

Är det någon som har provat detta och fungerar det verkligen? Guffi står aldrig stilla nu när han är ute, insekterna svärmar runt honom hela tiden, så något sånt här som faktiskt fungerar skulle ju verkligen bara bra för honom.

Skitregnsommar

Ursäkta men jag är så jävla less på det här vädret nu. Åska och regn nästan varje dag. Det är genomblött i skogen så där kan man inte vara, insekter överallt och Guffi har kliat sönder ansiktet. Värst är vätan som gjort att alla dessa insekter överlever och tuggar på oss. Nä, nu vill jag ha höst så man slipper det här. Då kan de få regna bäst det vill, bara man slipper insekterna.
 
Hästarna stod inne några timmar på eftermiddagen tills jag kom från jobbet. Hade varit sol nästan hela dagen, men just när jag kom fram öppnade sig himlen och åskan mullrade i bakgrunden så jag helst höll för öronen och blundade. Hästarna stod lugnt i stallet och såg lite piggare ut. Så nu hoppas jag de fick sova ut lite. Guffi bytte jag täcke på, han hade kliat ett litet hål på rumpan och båda fick Thrust buster i hovarna. Lite insmorning på alla Guffis sår i ansiktet och några mumsiga morötter, sedan fick de gå ut i regnet.
 
På vägen hem i bilen kändes det som att köra under vatten nästan, men nu har det slutat igen. Kom nog en hel del vatten på den där timmen det regnade, blä.

Torsdagkväll

Nu är min lilla semster slut så igår jag åkte ut till stallet efter jobbet. Min rygg är inte helt okej än så vi tar det lugnt. Blev lite longering med inspänning. VI bråkade en hel del, inte mycket koncentration hos Guffi och han var riktigt trött. Men i höger varv fick vi till det riktigt fint till slut. Han sänkte och längde sig fint i steget och drog inte åt något håll. I vänster varv fick vi inte till det, men jag får väl nöja mig med det lilla iallafall.
 
Båda hästarna fick sig en insmorning innan de fick gå ut igen. Guffi ville verkligen inte ut, han är så trött av värmen och alla insekter. Jag gick in och frågade Helens föräldrar kunde ta in dom under dagen idag så de kunde vila lite, vilket jag tror Guffi uppskattade väldigt mycket.

Skogspromenad och andra äventyr

Efter min väldigt trevliga massage igår åkte vi ut till stallet. Jag, Linnea, Jonatan och hans nyfunna lillebror. Det var riktigt varmt och trevligt så vi tog i promenad i skogen. Där går det knappt att vara för det är så mycket knott och broms, nej usch blä. Dessutom hade jag inga hellånga byxor för alla låg hemma i lägenheten så jag har en glipa mellan gummistövlarna och byxorna där det kliar något hemskt idag.
 
Linnea fick gå med Guffi som skötte sig exemplariskt. Jag fick dock bråka lite mer Serstök som gärna försökte gå över en och åt hela tiden. Riktigt stoig var hon bitvis. Men till slut när hon insåg att jag menade allvar så skötte hon sig lite bättre. Visst kan de får äta lite när man står stilla eller ta några grässtrån som växer i deras munhöjd, men inte ska de köra ner huvudet och hålla på, då blir Frida arg. Några bilder på oss blev det dock inte, men en på Linnea, Jonatan och Guffi och Serstöks rumpa fick jag.
 
 
Sedan blev det en ordentlig insmörjning av Guffi. Han har fått väldigt mycket sår i ansiktet, tagit av sig huvan i hagen hade han gjort så det är väl därför. Men annars såg det fint ut, lite torrt efter allt regn i veckan bara. En till huva har han kliat sönder så jag ska nog ta och köpa några nya snart igen.
 
Sedan köpte vi fika, otroligt goda men söta chokladmaränger. Sedan kom det ett riktigt regnoväder  när vi sprang in och köpte ett studioset till mig. Så nu kan jag ha min egna lilla studiobelysning med mig till kunder.
 
I månads var vi ute till Tidö slott, men allt var stängt, så det blev en sväng till Piratminigolfen i Hälla också. Nu har alla gäster åkt hem, natten till måndag var vi 7 st här i lägenheten. Nu sitter jag och velar om jag ska åka till stallet och kanske hamna mitt i ett åskväder, eller vänta och se vad som händer...
 
En väldigt stor hjort sprang runt i slottsträdgården.
 
 
 

Tävling hos tvistirni

Skulle vara väldigt roligt att vinna och få en sån fin bild på Guffi.

Regnig semester

Igår kväll kom jag hem från min minisemester i Sundsvall, en väldigt regnig sådan, men trevligt ändå. I onsdags var vi på turridning. Min väst luktade ättika, istället för kattpiss så det kan jag ju vara glad för. Jag fick rida en ganska stor herre vid namn Risi. Han var som en blandning mellan Guffi och Kolbakkur, en häst i stallet vi höll till i i Sundsvall. KBs stora steg men Guffis nerver kan man säga. När jag väl hittade knapparna gick det riktigt bra. Men fy vilken träningsvärk och ont i sittbenet jag haft sedan dess och min rygg dog nog totalt. Har bokat en massagetid på tisdag som jag längtar efter. Ska bli väldigt skönt. Men det var nog nyttigt att rida en annan häst ändå, han är till salu dessutom om någon är intresserad.
 
I torsdag umgicks jag med min vän Linnea och strosade runt bland butiker och åt sockerkringlor som vi alltid gjorde på gymnasiet. Vi hamnade sedan hemma hos mamma och lagade god middag.
 
I går blev det grillning hos mamma men moster, kusin, syster, mormor och Blixten. Och på kvällen gick tåget hem, precis när solen tittade fram...typiskt.
 
Här hemma har det också regnat halva dagen, men jag hoppas på lite bättre väder innan jag börjar jobba igen. Imorgon kommer både mamma, syster och hennes kompis och Linnea hit och sover över. Alla utan Linnea åker sedan vidare på måndag, men det blir en trång natt i lägenheten. Tur att vi har våran jättesoffa. Jag ska försöka få med min Linnea till stallet så hon kan fota oss lite, om det blir ridbilder beror på hur min rygg mår och hur länge de stannat.

Kisskatt

Igår höll jag på och packa inför resan hemåt Sundsvall. Jag åker tåg, eftersom sambon inte längre vill följa med. Hade tagit hem ridkläder, hjälmen och skyddsvästen eftersom vi ska på turridning imorgon. Hade allt det i en väska förutom västen som skulle ligga i botten på resväskan. Jag pakade inte så mycket eftersom tåget går på eftermiddagen idag, vilket var tur. När vi skulle lägga oss upptäcker vi att katten kissat i sängen, sedan inser jag att hon har satt sig i min väska, kissat på västen och det har gått rakt igenom till sängen! Snacka om att jag blev förbannad på kattskrället! Så det var bara att skrubba allt i badkaret och boka en tvätttid till idag.
 
Västen har klarat sig, den är blöt men går nog att använda när den torkat. Resväskan är förstörd och är bara att slänga. I badrummet kommer man knappt in för skumgummimadrassen hänger där på tork. Jävla katt! Hon vet iallafall att hon gjort fel, för dum är hon egentligen inte.
 
Ute spöregnar det, jag hoppas inte mer av den där järnvägsbron har rasat, för då kommer jag nog inte så långt...

Semester!

Idag var sista jobbdagen på en och en halv vecka! Nu blir min rygg glad av att få vila lite, den här veckan har den inte mått bra. Åkte ut till stallet i det hemska vädret. Spöregnat, åskar och blixtrat stora delar av dagen, men det hade blivit lite bättre när jag kom fram. Dock var det strömavbrott där. Helen föräldrar är bortresta, så det var ju tur att hästarna snällt stod kvar i hagen fast strömmen inte fanns. Hästarna var som blöta tvättsvampar, men Guffi krånglade och ville inte riktigt med in, Serstök traska på som vanligt.
 
Gjorde iordning Guffi för tömkörning och gav oss ut. Sur var han och ville inte gå framåt så det blev en del disskutioner. Tillslut kom vi ut på åkern och tog ett varv där, men inte fan var han lätt att handskas med idag, skulle helst vända och gå tillbaka igen. Jaja, sånna dagar får man väl också ha, men han kunde ju vara lite glad över att jag har semester. Tog lite trav ute på vägen innan vi gick in i stallet igen.
 
Tvättade det blöta täcket efter som det redan var blött och Guffi stod och sov. Med öppna ögon, när jag gick förbi räck han till som att han inte hade sett mig. Jobbigt med värmen och alla insekter antagligen som tar kål på honom. Lagade lite hål i en huva så han slapp ta på sig den blöt. Sedan fick de stå kvar inne, Helen och Frida skulle ut sedan så de fick släppa ut dom, så Guffi kunde sova vidare.
 
På vägen hem kunde jag inte köra den vanliga vägen hem. När jag bara var 500m hemmifrån tog det stopp under järnvägen. Där var det avstängt, översvämning och järnvägsbron hade delvis rasat, eller banvallen iallafall. Det hade visst varit värre väder än jag märkt i min lilla korvmoj. Så jag fick åka ner till E18 och köra runt så jag kunde komma hem. Gick ner och fotograferade sedan, så här ska ni få se. Här kan ni läsa och se fler bilder i vlt.
 
Man kan se ganska tydligt hur högt vattnet var tidigare.
 
Längst ner på gatan hade vi tydligen fått en pool...Man kan ta ett dopp på vägen till bussen.

Bus i hagen

Efter jobbet åkte jag ut till stallet en stund. Det var riktigt varmt och kvavt ute så tog in båda hästarna. Först Guffi och sedan när jag hämtade Serstök lekte hon rövare i hagen. Ni kan se första klippet i videon nedanför. Hon sprang så där fram och tillbaka tills hon stannade vid grinden och gärna gick in.
 
Jag longerade Guffi i ca 10 minuter med hacket. Satte det på hans vanliga träns ochd det funkar nog bäst på det så bettet får sitta på det andra istället. Han var lite loj och okoncentrerad, men i det här vädret får man vara det. Lite trav blev det också innan vi gick in igen.
 
Sedan när jag släppte ut dom igen skulle jag gå och stänga den andra grinden där jag tog in dom, och efter kommer de luffsande, så jag tog och filmade och busade lite med dom. Och bevis har ni på att Guffi som sagt var lite loj, det kommer några gäspningen nämligen. Tur ingen var hemma, för jag såg nog lite tokig ut som sprang omkring med dom i värmen. Så här kommer det film!
 

Älskade du

Två nya favoritbilder från i måndags. De säger verkligen Guffi. Min fina fina häst!

Fantastisk dag

Ja, idag är allt fantastiskt! Guffi är fantasiskt, vädret var det, och speciellt min hovslagare.
 
Jag kom upp på Guffi! JIPPI! Äntligen alltså, och så skönt det kändes. Jag hatar verkligen när jag blir så där nervös och ser framför mig hur han bockar av mig. Jag är egentligen inte rädd för att åka i backen, jag är rädd för att han ska få av mig och att jag aldrig mer kommer upp. För det där är en av de bästa platserna på gjorden, hans rygg. Men jag kom upp tillslut med hjälp av lite äpple och tryggt sällskap från Serstök.
 Vi kom ut på en liten tur i skogen, men den blev kort för det var så himla mycket knott, flugor, myggor, broms och fan och hans moster. Usch, det var verkligen hemskt. Men jag var så glad ändå att jag fick sitta där på ryggen!
 
Sedan kom hovslagaren och vi fikade min mumsiga paj, den blev riktigt bra. Han började sedan med Serstök där hon upptäckte fel efter fel. Osymetriska hovar, lamellrander fulla i skit, upptryckta ballar, röta i strålen och hovväggar som var så konstiga. Det var som en kant runt hela hoven som Serstök har gått på, den var ca 0,5cm hög. Och det var 4 veckor sedan deras gamla hovslagare var där... Så det blev skor fram för henne och det gick utan problem att få på dom. Tur att min hovslagare iallafall vet vad hon sysslar med. Sedan fick Guffi nya skor och allt var lugnt. Han fick så mycket beröm för sina hovar som blivit så fina. Men lika trög på att lyfta på benen som vanligt, stelgubben.
 
Nu blir det kanelbullar och Morden i Midsommer!

Löshoppning

Just nu håller jag på att göra en rabarberpaj. Hovslagaren kommer idag men jag vet inte alls vilken tid, så jag gör lite fika vi kan ta med oss. Tänkte rida innan hon kommer. Idag kan jag inte skylla på någon blåst, nu ska jag upp!
 
Igår blåste det ordentligt så vi tog och löshoppade istället. Helen var med för en gångs skull så då kunde hon ju få se det i verkligheten också. Det gick riktigt bra med båda hästarna. Serstök har verkligen börjat inse vad vi vill och hon hoppade nästan alla gånger. Sista gången var också ett riktigt hopp. Kommer vi upp i lite mer höjd går det nog ännu bättre. Guffi var riktigt pigg och glad, sprang på utan att jag behövde göra så mycket och hoppade långt över hindret. Hade nog kunat höja mer men det blev kanske runt 50cm iallafall. Helen filmade, men glömde spara den på Guffi så fick gå ut igen och hoppa några gånger. Han var ju så duktig så det måste förevigas! Ska klippa ihop dom sedan så ni får se.
 
Vi var uppe på höskullen sedan också. Flyttade allt det gamla höet till en hög så det nya kan få plats och vi når det gamla lätt när de ska få hö igen. Det var jobbigt och mina handleder är inte så fina, kliade och sved en del, men nu är det gjort. Hade lite svårt att andas ett tag, tur att det är ganska luftig där upp. Helens mamma plockade blommor åt mig också, så nu luktar det sommar och stugan i vardagsrummet.
 
Hästarna fick gå i björkhagen några timmar. Det är otroligt mycket gräs där så de levde verkligen livet. I deras vanliga hade är det mesta ganska nedklippt så de blir nog inte övergödda av att gå där några timmar. Hade med mig kameran så jag ska bjuda på en riktigt stilstudie av herr och fru häst.
 
 '
 
 
 

Svar från Folksam

Idag hade jag fått svar från Folksam, kan ju inte klaga på att det tog lång tid iallafall. Roligt att ni är så många som håller mig mig!
 
"Hej Frida,

Tack för dina synpunkter på vår reklam. Jag förstår det du skriver och du har naturligtvis helt rätt i det du skriver kring skaderiskerna:) Däremot är tjejen inte rädd för hästen. Jag tycker att deras samspel är härligt! Vi kommer att ta bort reklamen inom kort.

Önskar dig en fin sommar! Jag antar att det blir många timmar med hästar.

Vänliga hälsningar

Lena Strand
Chef Marknadskommunikation

PSJag hoppas att du inte värderar vårt kunnande inom försäkring utifrån den här reklamen."
 
Vad säger ni?

Mailat Folksam

Nu har jag skickat iväg mailet till Folksam, ska bli spännande att få svar.
 
"Hej!

Jag har sett eran reklamfilm på tv, den med en häst och en tjej. Hur tänkte ni egentligen när denna filmades?

Tjejen har först och främst grimskaftet snurrat runt handen, vet ni vad som kan hända egentligen? Drar hästen så följer antagligen tjejens hand med och hur bra ur säkerhetssynpunkt är det egentligen? Det här är bland det första man får lära sig om hästar, snurra aldrig grimskaftet runt handen pga skaderisken. Ni är ett försäkringsbolag och då borde väl säkerhet vara en viktig fråga för er. Fast vem tjänar pengar på det? Tjejen ser dessutom rädd ut för hästen och magspännena på täcket som ska sitta fast under magen hänger lösa. Eran slogan lyder "För allt du bryr dig om", tydligen brydde ni er inte om varken tjejen eller hästens säkerthet under inspelningen.

Tror ni verkligen att denna reklamfilm ger er ett bra intryck som försäkringsbolag för ens häst? Nej, ni är då inte ett försäkringsbolag jag skulle välja efter att ha sett den här reklamen.


Vänliga hälsningar
Frida"

Tårtkalas och tömkörning

Idag fick vi besök i stallet så det fick bli tömkörning igen. Ville inte hålla på att träna uppsittning med så mycket folk runt omkring. Det var en hel familj som Frida och Helen känner som kom. Två döttrar som red storhästar fick prova att rida Serstök, de tyckte hennes trav var lite underlig, men annars gick det bra. Var riktigt varmt och kvavt ut, massor med knott bitvis, så det var riktigt skönt när molnen kom och det blåste lite.
 
Guffi skötte sig riktigt bra, jobbade på fint och på slutet släppte han ganska bra. Han var lite motvillg att vara ifrån Serstök så vi fick bråka lite ibland, men jag vann så det löste sig. Väldigt fin i traven fast han var ganska trött, gick och gäspade stup i ett. Sedan stod vi och myste medans de andra red klart. Han lutade huvudet i min arm en stund. Mysplutt! Besöket tyckte att Guffi verkade väldigt lugn och snäll, han såg snäll ut. Då blir man glad, det är många som säger att han har så snälla ögon och han är ju det.
 
Sedan blev det tårtkalas, även om det blåste en del var det trevligt. Guffi fick en jordgubbe och kaka sedan, han vill ju också ha fika, innan de fick gå ut igen.
 
Imorgon ska jag försöka få till lite ridning om allt går som det ska, och kameran får nog också följa med.


RSS 2.0