Yes!

Ikväll är jag riktigt trött, både i kropp och hjärna. Jag ville verkligen rida ändå, vi åker ju uppåt imorgon och då ville jag rida en gång innan. Vi tänkte bara att vi tar en sväng runt åkern bara, den lilla turen räcker. Släppte alla jobbiga krav idag, rätt gångart i en normalt tempo räckte. Han skrittade på i en bra tempo och avslappnad, fast det var mörkt tvekade han inte en enda gång. Tog lite trav och galopp och det fungerade bra som vanligt. Han höll sig i skinnet fast han fick springa på. När vi sen kom ut på vägen igen tog jag lite tölt. Tänkte på samma sätt då, inget tjafs om att böja, forma eller sänka sig. Utan bara tölt rakt fram, huvudet får vara där det hamnar. Och vet ni vad! Han töltar klockrent, kanske lite flack men han höll tölten hela vägen, med huvudet på ett och samma ställe hela tiden i en normalt läge! Han kastade inte ens med huvudet i igångsättningen! Äntligen har han hittat en normalläge i tölten där han kan slappna av och inte tittar på stjärnorna! Vilket framsteg! Var riktigt nöjd med den lilla turen när jag hoppade av, en perfekt sätt av avsluta innan man åker bort.
 
Sen var han myspysig i stallet också, åt lite mat, digestivekex och myste. Ska bli skönt att åka bort, men samtidigt kommer jag sakna Guffi. Dessutom blir det sista gången jag får mysa med min Åskar. Hans diagnos är inte bra, och på onsdag får han somna in. Jag är iallafall glad för att jag får träffa honom en sista gång.
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jättetråkigt att Åskar inte blivit bättre, men tur ändå att du får säga farväl i lugn och ro. Många tröstkramar till dig och hoppas att hans sista tid blir så bra den bara kan bli!

Svar: Tack! Vet att det är bäst för honom att få somna in, han var verkligen inte sig själv, men gråten kommer ändå :/ Han fick tugga på lite plastpåse innan vi åkte så han var nog nöjd med det.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-03-30 @ 09:07:03 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Mikaela

Tråkigt med Åskar, vad gammal blev han?

Svar: Ja, han är verkligen inte sig själv :/ 6 år tror jag han är. Det är ju bäst för honom att få somna in men man vill ju själv inte. Otroligt nog hade han lyckats ta en fågel i lördags, fast han knappt orkar vara ute längre stunder och bara sover inne.
guffiframidfelli.blogg.se

2013-04-01 @ 11:40:55 / URL: http://svippostina.blogg.se
Postat av: Rebecca

usch inte kul sånt där.. Men är förmodligen det bästa för djurets skull!

Svar: Ja, det var det. Han var inte alls sig själv och såg väldigt trött ut. Nu är han borta iaf..
guffiframidfelli.blogg.se

2013-04-04 @ 15:52:07 / URL: http://rebmj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0