Jag har inte blåst bort

Jag har inte blåst bort i stormen, men det gjorde en takplåt från mammas tak. Vi hade en trevlig julhelg med en vit jul fram till juldagskvällen när det hela förvandlades till is och vi fick köpa i 40km/h i 2 mil för att ta sig hem. Vi har träffat släkt och vänner, spelat spel och ätit mat som vanligt vid jul. Sambon lyckades slå sönder en glödlampa med pannan, det är en bravad i sig kan man ju säga. Vi fick en helt ny super dammsugare i julklapp! Så nu ska här dammsugas med glädje och den gamla får åka till soptippen. Jag fick även en cykelpump av sambon som kan behövas, men hur det fungerar har jag ännu inte listat ut. Det resulterade i ännu mindre luft i däcket bara...Sambon fick ett fotbad av mig och det har vi provat båda två med lyckat resultat. Müsli och Åskar har lekt rövare så när vi väl åkte hem hade Åskar och Blixten sovit som två grisar i mammas säng. Den fick de inte vara i så länge Müsli var där, där sov ju vi tyckte hon och försvarade den glatt från tjockisarna.

Igår var jag ut till Guffi. Han hade det bra och fick komma in för lite mys och borstning som var helt onödig eftersom han var lika skitig idag. Det blåste ordentligt och regnade så någon ridning eller annan aktivitet blev det inte. Det går inte riktigt att kommunicera med honom när det blåser så mycket. Fick skjuts hem istället för att cykla i den hemska vädret så idag fick jag istället åka till stallet väldigt tidigt fast jag hade bestämt uteritt med Amanda kl 10, men det tar vi i nästa inlägg.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ah, nevermind förra kommentaren då, nu såg jag ju att dammsugaren var en julklapp ;) En väldigt bra sådan!



Visst är det underbart när man varit borta ett tag och kommer ut till stallet och känner doften av häst? Då är man hemma igen :)

2011-12-30 @ 20:15:16 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0