Bio-skin

Idag gjorde jag ett riktigt kap, tycker jag iallafall. Vi var på min systers utställning inne i stan precis bredvid en hästaffär som säljer saker från Leovet. Jag använder deras Bio-skin oil på Guffis exem och den är väldigt dyr. Min 2,5 liters dunk är nästan slut så för någon dag sedan var jag in där och frågade om de hade, men det var slut så de skulle ringa när de skulle beställa, men det har de inte gjort. Så därför passade jag på att gå in där idag, när vi ändå var där. Och nu hade de fått in 500ml flaskor. 299kr stod det på flaskan...suck kan man ju inte annat än säga. Men när vi kommer till kassan säger tjejen där att det blir 20% rabatt också, så den kostade bara 239kr! Ett riktigt kap alltså, och glad blev jag för det.

Så nu har jag mer Bio-skin att smörja på Gufflan, fast just nu verkar han bara behöva en ordentlig gång per vecka och det är ju skönt.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Det var dyrt kan man säga! Googlade lite på det och såg att den innehåller naturliga ämnen, det gillar jag!

Jag kan tipsa om prob olja om du inte redan testat den? Den är lite billigare än den du köper i alla fall.. Den gav snabb läkning och även en kylande effekt.

Jag behöver också bara smörja en gång i veckan nu, rätt skönt!



Sv: Rätt elakt att ingen vill mocka hans box.. men trivs han ändå inte inne och kan gå ute så är det ju bara bra :)

2011-07-16 @ 22:32:43 / URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ojoj, det var inte billigt! Att det ska vara så förbaskat dyrt med eksemsmörj :/ Men bra att du fick den billigare i alla fall :)

2011-07-17 @ 17:28:08 / URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Rabatter är aldrig fel!



Sv: Ja jag hoppas också allt blir bra, synd att skolan inte låg i sundsvall, älskar den staden. Hade helt klart trivts bättre där, sedan finns de ju fler val av stallplatser!!



Har Musli blivit "tamare" då?

2011-07-18 @ 09:12:06 / URL: http://www.elmo.cybersite.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0