Letastigpromenad

Ja, nu har det blivit mycket letande efter nya ridvägar det senaste, men det är alltid roligt att kunna variera sig. Idag tog vi bara en promenad över åkern och in i skogen. Först tänkte vi bara gå våran lilla runda där, men det slutade med att vi fortsatte bort lite längre för att försöka hitta en väg ut till vägen på andra sidan. Det finns en vandringsled där i skogen, men den går över en lite kulle och stigen är väldigt snårig och mycket stora stenar precis där så vi har inte velat rida där. Vi har gått förbi en gång och på andra sidan är det dessutom massa plankor som man ska gå på, vilket inte känns så säkert med häst. Men idag lyckades vi hitta antagligen en rådjursstig nedanför kullen så man kunde gå förbi allt det där och plankorna och sedan komma ut på leden. En liten bättre väg dit från "våran" skog och kanske flytta på lite större grenar och så, sen blir det nog jättebra att rida där.
 
Sen försökte Guffi äta grus och skulle väldigt promt ut ur stallet innan han var påklädd, men sån har han varit de senaste dagarna. Lite mer bus än vanligt, för att vara honom alltså.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är rätt spännande att leta stigar, kul när man hittar något, mindre kul om man råkar gå vilse :p

SV: Jag var nöjd så länge det var trav och inte grisepass, för det funkar inge vidare när man ska över hinder :p

Svar: Än har vi inte gått vilse, dessutom hör man den stora vägen ganska långt så det är bara att gå mot oljudet och sen har vi en tvmast inte så långt bort som man också kan titta efter :)
Nej, de brukar trassla till benen lite extra då :)
guffiframidfelli.blogg.se

2013-09-10 @ 19:33:48 / URL: http://videungens.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0