Vilken dag!

Det är väldigt skönt att äntligen ligga i sängen efter denna dag. Ni kanske har hört om åsknedslaget i Stockholm som slog ut massa företagstelefoni hos Telia? Det är just det jag har jobbat med hela sommaren och min näst sista dag blir det alltså detta kaos. Helt matt i huvudet blev man av att upprepa ungefär samma samtal över 100 gånger.

Men kvällen var mycket roligare! Jag och mamma åkte till stallet och mamma red Hugur. Jag provade att sitta upp på honom och se vad foten tyckte om det och det gick faktiskt bra. Så när jag hade smörjt klart Guffi var ridsuget så stort så jag klädde på oss och gick ner till paddocken. Gick runt, satte upp, skrittade och skrälla lite, red upp till stallet och satte av. Tog max 10 minuter men det räckte för att stilla det värsta ridsuget. Det var så härligt att få sitta på min Puffe igen!




Lila och fina var vi så klart!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Förstår att abstinensen varit svår för dig, härligt med en liten ridtur! Tio minuter är ju bättre än ingenting :) och det är nog ändå bäst att du inte överanstränger foten i början.

2014-08-08 @ 20:15:35 / URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0