Kvällsritt och ihopsläpp

Igår var det varmt ute så jag väntade till kvällen med att rida. Det blev en uteritt med Anki och Frodi och slutade med att vi var ute i över 2 timmar och red. Vi red upp för kraftledningsgatan och hon visade mig lite stigar där uppe. Tråkigt nog får man vända och rida tillbaka och hoppa av vid ett ställe men annars var det fina vägar. Alla gångarter flöt på rätt bra. I tölten var han väldigt tung och hängde på bettet så det blev inte så mycket. Blev mest massa prat och skritt under turen. Tur nog blåste det så vi slapp de värsta insekterna. Jag var hemma 10 i 11 och då åt vi jordgubbar med grädde.
 
Idag sov jag alldeles för länge. Hade tänkt duscha Guffi innan vi skulle släppa in Andvari i deras hage, men det blev bara svansen. Vi stod precis utanför hagen och gjorde det med vatten i en dunk vi tagit med. Mamma följde med och Guffi skötte sig utmärkt. Så nu är svansen ren och fin, och väl insmord. Lite bulle fick han sen innan ihopsläppet som gick bra. Lite skrik och viftade med benen men ingen farligt. Soldan lekte plåster på Andvari och Guffi blev utan kompis en stund, men Soldan kom tillbaka efter en stund när Andvari blev tråkig. Det ska nog gå bra det där. Vi fikade allihopa vid hagarna. Guffi hade tappat huvan igår och sitt halsband mot insekter idag så vi gick på skattjakt i hagen. Vi hittade allt som tur var fast på den sista biten vi letade närmast grinden. Det är så typiskt!
 
Blev inga nya bilder idag så ni får en från när de kom ut på betet.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken fantastisk utsikt <3 hoppas han låter bli att klia sönder både sig själv och täckena nu när svansen är tvättad.
Det är oslagbar motion att leta tappade prylar på sommarbete ;)

Svar: Det är så fint där ute :) Peppar peppar men nu har det varit helt i några dagar och jag har inte hört något i kväll så jag hoppas det är helt i morgon också, men jag förväntar mig det värsta :p
guffiframidfelli.blogg.se

2014-06-08 @ 09:39:08 / URL: http://videungens.wordpress.com
Postat av: Julia ♥

Jätte fin blogg, var gärna med i min veckans blogg! :)

Svar: Tack! :)
guffiframidfelli.blogg.se

2014-06-08 @ 12:13:10 / URL: http://jjuliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0